slika
1 od 1

Dimnjak SCHIEDEL pogodan za sve vrste ložišta (NOVO) (NOVO)

Kontakt

Vrnjačka Banja
Novo
2.101
16
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Szr RISTIC
Član od 06.09.2012.
kp izlog

Dimnjak SCHIEDEL pogodan za sve vrste ložišta (kao i za kondenzacione kotlove), namenjen za sve vrste goriva (čvrsta, tečna, gasovita), što potvrđuju sertifikati. Dimnjaci su izradjeni u skladu sa evropskim propisima i normama nadleznim za ovu oblast.

Sigurnost funkcionisanja postignuta je:

kontinualnom toplotnom izolacijom, niskom površinskom temperaturom, WIG laserskim zavarivanjem, kapilarnom branom.

Prednosti ovih sistema su:

precizno izrađeni elementi, jednostavna i brza montažazauzima malo prostora, jednostavna ugradnja usled male težine elemenata, brza montaža - odmah spreman za korišćenje, osnovno postolje nije potrebno, bez dodatnih radova na izolaciji ili zavarivanja na gradilištu.

Unutrašnja cev izrađena je od nerđajućeg čelika AISI 316L (1.4404). Toplotna izolacija od mineralnih vlakana, visokog kvaliteta (debljina 25 mm). Spoljašnja cev izrađena je od nerđajućeg čelika AISI 304 (1.4301) i obrađena visokosjajnom površinskom obradom tipa 2R.

Garancija na ovakve sisteme je 10 godina.

POGLEDAJTE NAS KP IZLOG ! ! ! !
S`POSTOVANjEM Firma Grejanje Ristic ! ! !
NASA FIRMA IMA USPESNO MONTIRANIH PREKO 900 PELET SETOVA ! ! ! ! !

      
ID Oglasa: #123263332
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.