slika
1 od 1

Kotao električni BOSCH eTRONIC 7000 NOVO (NOVO) (Novo)

Kontakt

Vrnjačka Banja
Novo
1.129
16
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Szr RISTIC
Član od 06.09.2012.
kp izlog
Izrađen je kao kompletna mini kotlarnica – ispod oplate se nalaze trobrzinska pumpa, ekspanziona posuda, sigunosni i odrzračni ventil, i ostala oprema. Uređaj radi potpuno bešumno (tihi releji), a snaga se podešava, u stepenima od 1,5 tj. 2 kW, što obezbeđuje angažovanje najmanje potrebne snage.

 

Prednosti

 

Brojanje radnih sati

 

Elektronika broji radne sate svakog grejača, i uključuje one grejače koji imaju manji broj radnih sati. Na taj način obezbeđuje se da sve komponente budu podjednako opterećenje tokom rada, što produžuje radni vek uređaja.


Beznaponska strujna zaštita

 

eTronic ima napredno rešenje za prekid dovoda struje - beznaponski cut off reley. On dobija napon samo onda kada dobije signal za prekid napajanja, i zbog svoje kontrukcije ne može se desiti za “ zapeče” kao što je to slučaj kod standardnog releja.


Lakše smeštanje u kotlarnicu


Svi grejači se vade sa gornje strane, tako da je prilikom montaže potrebno ostaviti slobodan prostor za servisiranje samo sa jedne strane.


Jednostavno servisiranje

Pumpa je pristupačna sa prednje strane, i može se servisirati bez demontaže elektro ploče. Elektro ploča je montirana na prednji panel, što povećava pristupačnost. Takođe, elektro ploča je izdeljena na više delova, tako da se kod servisa menja samo onaj deo koji je potreban, pa se smanjuje trošak servisiranja.  

6kw - 75.000
9 kw - 78.000
12 kw - 80.000
18kw - 89.000
24 kw - 96.000

ako zelite da kotao ima u sebi elektronsku pumpu umesto obicne cirkulac. pumpe cena je veca za 11.000 din 


POGLEDAJTE  NAS  KP  IZLOG ! !  
ID Oglasa: #122550916
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.