slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

KOTAO na PELET-PODRUMSKI 13,18,24, i 30 kw-NajProdavaniji

170.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
57.165
151
pre 9 dana
Termo-Tehnika
Član od 25.06.2014.
Svi oglasi

✔️GARANCIJA 5 GODINA✔️

NARUČIVANjE i POZIV  ☎️0️⃣6️⃣0️⃣-7️⃣0️⃣0️⃣0️⃣-4️⃣3️⃣9️⃣☎️ ponedeljak-subota od 8 do 18h

 

⭐️Mogućnost naše montaže uređaja u kratkom roku bez dugih čekanja i zakazivanja sa kompletnom opremom za monažu⭐️

 

❗STRUČNO , PEDANTNO , PROFI TIM , POVOLjNO ,  SA NAMA ZAVRŠAVATE SVE IZ VAŠE FOTELJE OD NARUČIVANjA DO MONTAŽE I PLAĆANjA ŠTO UVELIKO ŠTEDI VAŠE VREME I STRPLjENJE❗

 

Kotao na pelet Mareli PB serije sa ugrađenom inteligentnom elektronskom kontrolom, i potpuno automatizovanim radom  korišćenje kotla čini veoma lakim i jednostavnim. Ima mogućnost povezivanja sa preciznim sobnim termostatom, koji osigurava savršenu kontrolu temperature u vašem domu. Automatsko paljenje peleta postiže se uz pomoc keramičkog grejača i traje svega nekoliko sekundi. . Tajmer na kotlu omogućava dnevno, nedeljno i vikend podešavanje vremena paljenja i gašenja kotla.
Proizvodnja kotla serije PB zadovoljava sve evropske standarde i zahteve za zaštitom životne sredine. Zahvaljujuci inovativnim tehnologijama i 5-stepenom načinu rada, postiže vrlo visoku efikasnost usled veoma niske emisije CO gasova u atmosferu. Kotao na pelet Mareli PB 13,18,24 i 30 kW je maksimalne snage i celokupna snaga predata je vodi. Dostupan u krem, sivoj, crvenoj, crnoj ili boji po želji kupca. Raspolozive snage 13,18kW, 24kW i 30 kW.
Detaljna uputstva i specifikacije Kamina-Kotla su data u tablici slika broj 3

 
      CENE Kotla sa popustom Kamin-Kotao Mareli PB


      Kamin-Kotao Mareli PB 13 kW do   80 m2-----------170.500 dinara
      Kamin-Kotao Mareli PB 18 kW do 120 m2-----------177.500 dinara
      Kamin-Kotao Mareli PB 24 kW do 160 m2-----------191.900 dinara
      Kamin-Kotao Mareli PB 30 kW do 230 m2-----------232.500 dinara

Svi proizvodi imaju dvogodišnju punu garanciju , obezbeđen servis, održavanje , rezervne delove i opremu posle isteka garantnog roka što obezbeđuje bezbrižnost korisnika za uređaj u eksplataciji.
            
                Karakteristike:  
-Peć na pelet Mareli je jednostavna za instalaciju, štedi prostor, vrlo efikasna, opremljena  odgovarajućom elektronskom kontrolom
--Veliki svetleći displej na Srpskom jeziku omogućava lako upravljanje kotlom
-Nedeljni tajmer za podešavanje kotla kada da radi i kada da pauzira u satima i minutima
-Dijagnostika greški
-Daljinsko upravljanje (opciono)
-Vrata sa vatrostalnim staklom
-Spremnik za pelet
-Cirkulaciona pumpa i Expanziona posuda                    NAPOMENA-VAŽNO
OVLAŠĆENI SERVISER ZA SRBIJU-SERVISNO ŠTELOVANjE , PUŠTANjE U RAD , OVERA GARANTNOG LISTA , BESPLATNO ODRŽAVANjE U GARANTNOM ROKU , ODRŽAVANjE POSLE ISTEKA GARANTNOG ROKA SA OBEZBEĐENIM ORGINALNIM REZERVNIM DELOVIMA i OPREMOM.

KOTLOVI , RADIJATORI , SUŠAČI , CEVI . . . SVE ZA  GREJANjE  , HLAĐENjE  , KLIMATIZACIJU                  ➡️POZIVE I NARUČIVANjE radnim danima od 12 - 17h, subotom od 8 -14h⬅️     
                                     SVE INORMACIJE NA TEL: 060/7000-439

ID Oglasa: #26891067
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.