slika
1 od 1

Kotlovski kamin Toby H - Termomont 15,20,24 kW-Ž

192.084 din

Beograd | Zvezdara
Novo
1.373
5
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Hidroterm Jagodina
Član od 04.01.2015.
Svi oglasi

Kotlovski kamini TOBY H su namenjeni isključivo smeštaju u samim stambenim prostorijama. Za razliku od kotla TOBY (B) verzija H označava da su ovi kotlovi etažnog tipa tojest namenjeni smeštaju unutar stambene zone. Nemaju izolaciju na sebi te toplotu osim instalaciji centralnog grejanja predaju i okolini direktnim zračenjem toplote. Kamin je u potpunosti unapređen i redizajniran u odnosu na prethodnu verziju: TOBY H je prvi kotao sa automatskim čišćenjem gorionika na domaćem tržištu! Prednosti su višestruke:   bolje sagorevanje – veća efikasnost, gorionik je „ otporniji“ na pelet promenljivog kvaliteta (najčešći slučaj na domaćem tržištu), kotao je potrebno ređe čistiti nego kod drugih proizvođača.

Svi procesi rada su automatski (paljenje, sagorevanje, gašenje gorionika). Kontrola sagorevanja je višestepena uz pomoć radnog režima na minimalnoj snazi (“ modulacija” ). Sledeći elementi kotlarnice su već ugrađeni u kotao: cirkulaciona pumpa, ekspanziona posuda, sigurnosni ventil. Vrata kotla kao i rešetka gorionika su livene izrade. Regulacija kotla se obavlja pomoću ekrana osetljivog na dodir (touch screen) – još jedna komparativna prednost u odnosu na većinu sličnih proizvoda na tržištu. Kotao-kamin je moguće povezati sa sobnim termostatom (preporučenog proizvođača – SALUS). Kupovinom dodatnog rutera postoji mogućnost povezivanja kotla putem bežične konekcije na internet; daljinsko paljenje i kontrola putem aplikacije na mobilnom telefonu (sa android ili ios platforme).


Naznačeni modeli su sa pumpom i posudom. Moguća je kupovina kotla bez pumpe i posude prema zahtevu.

Garancija 5 godina.

Cenovnik:

  • Toby H set 15kW - 192.084,00
    Toby H set 20kW - 197.939,00
    Toby H set 24kW - 204.967,00

NAPOMENA : dodatni popust za gotovinsko plaćanje . Kontaktirajte nas !

 

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon:

  • 063/ 11 66 570
  • 011/ 44 17 250  ( radno vreme od 08:00 do 16:00 )
ID Oglasa: #81867125
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.