slika
slika
slika
slika
1 od 4

Radijator aluminijumski ARMATURA KFA H-600 - AKCIJA

1.367 dinFiksno

Beograd | Voždovac
Novo
3.815
42
pre 13 dana
TERMOKLIK PLUS DOO
Član od 07.09.2013.
Svi oglasi

Radijator aluminijumski 600

Snaga: 170W / rebro
code.772-100-44
boja: bela
EAN: 5907571770255
neto težina: 14,75
materijal: aluminijum
Ukupna visina preseka [mm]: 672
Visina sklopa [mm]: 600
Ukupna širina [mm]: 805
Dubina preseka [mm]: 90
Radna temperatura do [º C]: 95
Radni pritisak do [Mpa]: 2.0
Radi sa bakarnim sistemom: da
Pakovanje sadrži: aluminijumski radijator G600F, uputstvo za ugradnju, garanciju
Garancija:
20 godina - nepropusnost radijatora
3 godine - za kvalitet praškaste prevlake radijatora (isključujući: mehanička oštećenja obojenih površina, ugradnja u hemijski agresivnom okruženju)

Opis:
Radijator - topli element vašeg enterijera - zimi je neprocenjiv, a leti ne spava. Izrađen je od vrhunskog aluminijuma i podložan je brojnim inspekcijama tokom proizvodnog procesa. Iznutra je tokom procesa elektroforeze prekriven posebnim premazom koji sprečava intergranularnu koroziju, zahvaljujući kojem je moguće povezati radijator sa bilo kojim sistemom, uključujući i bakarni. Radni parametri radijatora garantuju njegovu visoku efikasnost.

Kako se proizvode aluminijumski radijatori KFA Armatura?

Sve počinje malim aluminijumskim šipkama zvanim krmače. Za proizvodnju aluminijumskih radijatora koristimo visokokvalitetne sirovine sa povećanim zahtevima za grupu elemenata hemijskog sastava prema standardu Armatura na osnovu standarda PN-EN 1676. Testiramo ovaj sastav za svaki postupak topljenja pomoću spektrometra tipa Spectromak i mikroskopom proverimo kristalografsku strukturu.

Zatim se aluminijumske krmače stavljaju u peć za topljenje, gde se tope na temperaturi od oko 850 ° C. Nakon toga, materijal se transportuje u grejne peći instalirane na mašinama za livenje. Kada se proces završi, odlivci se strogo kontrolišu, kako vizuelno, tako i pomoću rendgenskog aparata. Kasnije, nakon obrade, koja uključuje niz operacija povezanih sa preciznim brušenjem površine, zavarivanjem čepova, navojem i zavrtnjima, proveravamo nepropusnost naših radijatora.

Sledeći korak proizvodnog procesa povezan je sa zaštitom radijatora od korozije tokom fluorozirkonskog i anaforetskog tretmana. Zahvaljujući anaforetskom lakiranju dobijamo trajni premaz izuzetno otporan na koroziju. Poslednja faza uključuje pokrivanje radijatora elektrostatičkim premazom u prahu i njihovo postavljanje u peći u kojima se lak polimerizira (na temperaturi od oko 200 ° C). Nakon toga se radijatori spakuju i prevoze našim klijentima.

ID Oglasa: #143787891
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.