slika
slika
slika
slika
1 od 4

Sobni termostat NQ3 RF Bežični Nero

5.000 dinFiksno

Beograd | Zvezdara
Novo
2.476
26
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Hidroterm Jagodina
Član od 04.01.2015.
Svi oglasi

Sobni termostati za regulaciju sobne temperature NQ3 RF Bežični Nero:

- termostat se može koristiti za regulisanje gotovo svih tipova kotlova na tržištu. Jednostavno se može priključiti na svaki tip gasnog kotla ili klima uređaja pomoću odgovarajućeg priključka nezavisno od visine radnog napona na priključku (24V ili 230 V).
- Digitalni displej ovog termostata omogućuje preciznije merenje i podešavanje temperature nego kod jednostavnih, tradicionalnih termostata.
- U skladu sa izabranom osetljivošću uključenja, termostat će ispod podešene temperature uključiti, a iznad te temperature isključiti kotao ili drugi uređaj, a time se, pored obezbeđivanja
komfora, doprinosi i smanjenju troškova energije.
- Uređaj se sastoji od dva dela: od mobilne, regulatorske jedinica (termostata), i od prijemnika, koji upravlja kotlom. Kontakt između ove dve jedinice se održava radiofrekvencijama, te nije potrebno instaliranje kablova između termostata i kotla. Ove dve jedinice su fabrički usklađene da rade na istoj frekvenciji. Termostat Prijemnik - Izvor toplote - kotao.230V; 50…60 Hz
- Radi produžavanja životnog veka baterija, signaliziranje sa termostata nije stalna, već se signal šalje prijemniku samo onda kada isti treba da izvrši uključenje ili isključenje.
- Mobilnost termostata obezbeđuje sledeće prednosti: nije potrebna instalacija kablova, a to je posebna prednost kod rekonstrukcije starih objekata, tokom upotrebe se može izabrati optimalna pozicija uređaja, njegovo korišćenje ima prednosti i onda, kada u zavisnosti od doba dana, želimo da premestimo termostat u različite prostorije (npr. preko dana je u dnevnoj sobi, a noću je u spavaćoj sobi).
- Domet ugrađenog signalizatora je oko 50m na otvorenom terenu. Ovaj domet se unutar objekta značajno smanjuje, posebno ako put radio-talasa ometaju metalne konstrukcije ili zid od armiranog betona.
- Osetljivost uključenja termostata je ±0,2° C (± 0,3° C). Pod ovim se podrazumeva razlika u temperaturi između podešene temperature i stvarno izmerene vrednosti temperature prilikom uključenja. Ako je npr. podešena vrednost na termostatu 20° C, tada će uređaj na temperaturi od 19,8° C ili ispod nje uključiti, odnosno na 20,2° C ili iznad nje isključiti
kotao.

 

- Garancija: 2 godine

  • Sobni termostat bežični NQ3 RF - 5.000,00 (Šifra artikla: 0002691)

 

Ovaj proizvod možemo slati pouzećem.

 

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas na:

  • 063/11 66 570
  • 011-44-17-250  ( radno vreme od 08:00 do 16:00 )
ID Oglasa: #83392074
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.