slika
1 od 1

Toplotne pumpe FERROLI Novo akcija (NOVO)

Kontakt

Vrnjačka Banja
Novo
7.618
55
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Szr RISTIC
Član od 06.09.2012.
kp izlog

Toplotna pumpa FERROLI vazduh/voda RVL-I PLUS snaga 5kw za grejanje i hladjenje - POSLATI UPIT ! !!

Toplotna pumpa FERROLI vazduh/voda RVL-I PLUS snaga 7kw za grejanje i hladjenje - POSLATI UPIT ! !!

Toplotna pumpa FERROLI vazduh/voda RVL-I PLUS snaga 9kw za grejanje i hladjenje - POSLATI UPIT ! !!

Toplotna pumpa FERROLI vazduh/voda RVL-I PLUS snaga 12kw za grejanje i hladjenje - trofazna - POSLATI UPIT ! !!

Toplotna pumpa FERROLI vazduh/voda RVL-I PLUS snaga 14kw za grejanje i hladjenje - trofazna - POSLATI UPIT ! !!

Toplotna pumpa FERROLI vazduh/voda RVL-I PLUS snaga 16kw za grejanje i hladjenje - trofazna - POSLATI UPIT ! !!

Električni grejač 3kw FERROLI za toplotnu pumpu RVL-I PLUS - 69.000 din


Toplotna pumpa FERROLI vazduh/voda RVL-I PLUS za grejanje i hladjenje

Ova serija toplotnih pumpi vazduh-voda zadovoljava potrebe zimskog i letnjeg klimatizovanja stambenih i komercijalnih instalacija srednje snage. Sve jedinice su pogodne za spoljnu montažu i mogu proizvoditi vodu do 60 ° C, i mogu se koristiti u sistemima sa podnim grejanjem, ventilator-konvektorima, radijatorima i za indirektnu proizvodnju sanitarne tople vode (STV) preko spoljneg rezervoara (nije obezbeđen). Karakteristika uređaja je DC inverter koji omogućava modulaciju kapaciteta od 30% do 120% nominalnog kapaciteta i kompletni su sa hidrauličkim kompletom koji uključuje sve bitne komponente za brzu i sigurnu instalaciju. Uređaje karakteriše visoka energetska efikasnost kao i nizak nivo buke, mogu se koristiti kao jedini izvor energije sistema ili integrisani sa drugim izvorima, kao što su električni grejači ili kotlovi. Svi uređaji se isporučuju sa temperatuskom sondom (uključeno) za rezervoar za sanitarnu toplu vodu (STV) i sondom za spoljašnju temperaturu vazduha (već instalirana na uređaju) radi ostvarivanja klimatskog regulisanja u režimima grejanja i hlađenja. Svi uređaji su precizno izgrađene i individualno testirane u fabrici. Instalacija zahteva samo električne i hidraulične priključke.

POGLEDAJTE NAS KP IZLOG ! ! ! !

 NEKI MODELI NISU DOSTUPNI ZBOG PRELASKA NA DRUGU SERIJU PUMPI PA ZA RASPOLOZIVOST TREBA POSLATI UPIT , KAO I ZA CENU ! ! ! !

ID Oglasa: #123164651
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.