slika
1 od 1

Mineralna vuna 5cm sa aluminijumskom folijom ISOVER

750 din

Beograd
Novo
6.748
88
pre 10 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Aquaplan
Član od 24.05.2011.
Svi oglasi

Cena po m2
Dimenzija: 50mm (debljina) - 1,2m (širina) x 12m (dužina) 
Kvadratura: 14,4m2 
Težina: 9kg 
Temperaturna granica primene:  200° C za mineralnu vunu, 100° C za Alu foliju


Filc sa ojačanom aluminijumskom folijom je negorivi proizvod od kamene vune u obliku filca proizveden sa malim sadržajem veziva.

Primena: Filc sa ojačanom aluminijumskom folijom se preporučuje za izolaciju teško dostupnih šupljina u građevinarstvu, opremi i industrijskim postrojenjima.

Ukoliko želite da obogatite vaš dom kućnom saunom izrađenom po meri, možete posetiti neku od naših prodavnica ili nas možete kontaktirati. U našem asortimanu imamo svu potrebnu opremu za saune, prodaju peći za saune i svih pratećih rekvizita za vašu saunu.

Mineralna vuna sa aluminijumskom folijom je veoma popularan materijal za toplotnu izolaciju, aktivno se koristi za oblaganje sauna različitih veličina. Zbog prisustva površinske izolacije od aluminijuma, obavlja zadatak parne barijere. Kao pouzdan izolacioni materijal za kupatila i sauna, mnogi kupci koriste mineralnu vunu za oblaganje plafona i poda. U ovom slučaju se u sobi stvara ’’termos efekat ’’, topao vazduh i para ostaju unutra, što je duže moguće. Glavno pravilo koje se mora poštovati tokom ugradnje je da sloj folije mora biti okrenut unutar prostorije, inače materijal neće obavljati funkcije koje su mu dodeljene i njegov radni vek će se brzo završiti. Pravilnom ugradnjom, garantuje se trajna i pouzdana izolacija. Ovaj proizvod ima karakteristike dobre toplotne izolacije i apsorpcije zvuka, veoma je pouzdan, praktičan i trajan materijal.

Ponudu opreme za saune možete pogledati u našim maloprodajama u Zrenjaninu, Novom Sadu i Beogradu.
Prodaja izolacije za saune Novi Sad - prodavnica se nalazi na adresi Partizanska 40. Radno vreme 10-16h.
Prodaja izolacije za saune Beograd - prodavnica se nalazi na adresi Zrenjaninski put 98P. Radno vreme 10-16h.
Prodaja izolacije za saune Zrenjanin - prodavnica se nalazi na adresi Branka Ćopića 1. Radno vreme 8-16h.

ID Oglasa: #123881899
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.