slika
slika
slika
slika
1 od 4

Trapezni lim-Pokrivni Lim

799 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
3.978
104
pre 29 dana
Celik Soko
Član od 25.02.2022.
kp izlog

Trapezni lim je tvoj najbolji saveznik kada je u pitanju pokrivanje krovova na tvojoj kući, zgradi ili bilo kojem drugom objektu. Izrađen od visoko kvalitetnog lima debljine 0.45-0.5 mm, ovaj trapezni lim je savršeno rešenje koje će sigurno ispuniti sve tvoje zahteve.

 

Jedan od najvećih benefita ovog trapeznog lima je njegova izuzetna efikasnost koju pruža pri pokrivanju krovova. Zahvaljujući njegovoj čvrstini i otpornosti, možeš biti siguran da će tvoj krov biti zaštićen od svih vremenskih uslova, bez obzira da li je reč o jakim kišama, snegu ili vetrovima. Ovaj lim je dizajniran da izdrži sve izazove i pruži dugotrajnu zaštitu tvojoj zgradi.

U ponudi imamo dva modela :

Tr 18

Tr 35

 

Još jedna velika prednost je mogućnost izbora boje. Trapezni lim dolazi u širokom spektru boja, kao što su:

Crvena (ral 3009)

Braon (ral 8019)

Antracit (ral 7016)

Crna (ral 9005)

Bela (ral 9002)

Plava (ral 5010)

Zelena (ral 6028)

Siva (ral 9006)

 

Tako možeš odabrati boju koja se najbolje uklapa u estetiku tvoje zgrade i stvori skladan izgled. Bez obzira da li želiš da se tvoj krov istakne ili da se uklopi sa okolinom, trapezni lim će ispuniti tvoje želje.

 

Uz trapezni lim imamo u ponudi sve prateće elemente koji su potrebni za montažu, kao sto su:

Srafovi

Slemena

Vetar lajsne

Snegobrani

Oluci

 

 To znači da ne moraš da brineš o pronalaženju ili nabavci dodatnih delova, jer sve što ti je potrebno mozes pronaci kod nas. Ova kompletna ponuda omogućava jednostavnu i brzu montažu, bez ikakvih komplikacija.

 

Trapezni lim je pravi izbor za sve koji žele zaštitu, efikasnost i jednostavnost u pokrivanju krovova. Sa svojim kvalitetnim materijalom i širokim spektrom boja, tvoja zgrada će zablistati i biti sigurna od svih vremenskih uslova. Izaberi trapezni lim i uživaj u dugotrajnoj zaštiti i besprekornom izgledu tvog krova.

*Trapezni lim moze biti sa I bez anti-kondez filca( +200 din po m2).

Transport lima po teritoriji cele Srbije po pristupacnim cenama.

 

 

Nalazimo se na dve lokacije:    

 

Beograd, Kaludjerica       

Ul. Smederevski put 39k

Br 069-626-103

 

 

Beograd, Borca

Ul. Put za Ovcu br 19

Br 065-349-2595

 

 

www. celiksoko. rs

ID Oglasa: #163309364
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.