slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Pasta sa valjkom za reparaciju zidova, korektor

399 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
36
4
pre 12 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Pera 063526712
Član od 30.03.2016.
kp izlog

Oživite i obnovite svoje zidove s lakoćom uz našu pastu za reparaciju zidova sa ugrađenim valjkom. Ovaj praktičan proizvod je vaša tajna za brzu i efikasnu popravku manjih oštećenja na zidovima, bez potrebe za skupim profesionalcima. Spremite se da oživite svoj dom i ostavite sve tragove vremena iza sebe.

Pasta dolazi sa ugrađenim rolerom, što znači da ćete imati sve što vam je potrebno za reparaciju zidova u jednom praktičnom paketu. Nema više traganja za raznim alatima i materijalima. Pasta je formulisana tako da bude laka za nanošenje i ravnomerno raspoređivanje. Bez obzira da li ste početnik ili iskusan majstor, moći ćete je koristiti s lakoćom.

Formula omogućava brzo sušenje, čime se skraćuje vreme čekanja između nanosa i bojenja. Možete brzo nastaviti sa dekoracijom svog doma.

Pasta će se sigurno zalepiti za zid i ostati na mestu, pružajući izvanrednu trajnost i otpornost na buduća oštećenja.

Ova pasta se može koristiti za popravku rupica, pukotina, ogrebotina i neravnina na zidovima. Bez obzira na površinu, ona će vam pomoći da ostvarite besprekoran izgled.

Nakon što je pasta osušena i zidovi prebojeni, vaši zidovi će izgledati kao novi. Oživite svoj prostor sa svežim i čistim izgledom.

Pasta sa rolerom za reparaciju zidova nije samo proizvod, već i alat koji vam pomaže da stvorite savršeno uređen dom. Ovaj proizvod vam omogućava da sami postignete profesionalne rezultate, čuvajući vreme i novac. Bez obzira da li obnavljate ceo prostor ili samo popravljate nekoliko oštećenja, naša pasta je pravi izbor za vas.

Uzmite kontrolu nad izgledom svojih zidova i dajte svom domu svežu perspektivu sa pastom sa rolerom za reparaciju zidova.

Oživite svoj prostor onako kako vi to zamišljate.

Uputstvo:

1. Površinu za farbanje prebrisati suvom krpom, obezbediti zaštitu oko površine.

2. Laganim pokretima nanositi pritiskom na tubu, a zatim valjkom raspoređivati boju.

3. Nakon nanošenja prvog sloja, sačekajte 2-4 sata, a zatim ponovite proces (ukoliko je potrebno).

Karakteristike:

Pasta sa rolerom za reparaciju zidova

Boja: Bela

Boja na vodenoj bazi

Ekološki prihvatljivo

Idealno za reparaciju belih površina

Roler za lako nanošenje

Praktična upotreba

Prekriva oštećenja

ID Oglasa: #163019329
Informacije
Pogledajte SVI OGLASI ima  interesantnih stvari po povoljnim cenama 

Izdvajama oglas

Zebra zavese Dan Noc trakaste rolo NAJPRODAVANIJI MODEL U EU



Na svu robu imate radnu garanciju da je ispravna (osim ako nismo drugacije naglasili), ako niste zadovoljni ili je artikal ne ispravan imate rok 2 dana od datuma prijema da reklamirate i vratite nam artikal

Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.