slika
1 od 1

Rust Oleum - Sprej metalik biserno beli - 400ml

1.628 dinFiksno

Beograd | Novi Bg.
Novo
3
1
pre 13 dana
Poručite
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
Roma Company doo
Član od 06.10.2018.
Svi oglasi

Dekorativni premaz u spreju - koristiti prema uputstvu.  
Izuzetno sjajna, vrhunska, brzosušec´ a boja u spreju za upotrebu na vec´ ini unutrašnjih površina. Pogodna za površine kao što su  drvo, metal, keramika itd. Boja je  „ Toy Safe“ – sertifikovana i za primenu na dečijim igračkama. Metalik boja u spreju je savršena za kreiranje elegantnih i briljantnih metalik završnih obrada.  

Boja/izgled:
Metalik biserno bela

Priprema površine:
Površina na koju nanosite boju mora biti čista bez ostataka stare farbe, rđe, voska, ulja, masti. Površine koje su prethodno farbane potrebno je obrusiti / ošmirglati kako bi prianjanje bilo bolje. Gole metalne površine neophodno je premazati odgovarajućim prajmerom.  
 
Nanošenje:  
Zaštitite okolne površine pri nanošenju. Protresite sprej snažno 2-3 minuta i nastavite sa povremenim protresanjem prilikom upotrebe.  
Držite sprej na 30 cm od površine na koju ga nanosite. Prskajte uz lagane pokrete napred - nazad blago preklapajući površine nanošenja. Drugi sloj možete naneti posle 20 minuta. Preporuka je nanonošenje u dva sloja.

Čišćenje:
Kako bi očistili sprej nakon upotrebe okrenite bočicu spreja naopako i prskajte sve dok ne prestane da izlazi boja i počne da izlazi gas.  

Sušenje:
Suv na dodir za 15 minuta a potpuno suv za 60 minuta.

Pokrivnost:
Oko 0.75 m2 u zavisnosti od vrste i poroznosti površine

Preporuke:
Nanosite sprej pri spoljnoj temperaturi između 10 i 32° C i realativnoj vlažnosti vazduha manjoj od  85%. Ne nanosite na površine koje se uobičajeno izlažu temperaturama većim od 80° C.

Napomena:
Pokolopac spreja i / ili etiketa prikazuju priblžnu boju i izgled površine po nanošenju.  

ID Oglasa: #164618002
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.