slika
1 od 1

TKK Seal Classic - Silikon sanitarni bela 280ml

525 dinFiksno

Beograd | Novi Bg.
Novo
4
0
pre 12 dana
Odgovara na 81% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
Roma Company doo
Član od 06.10.2018.
Svi oglasi

Elastična silikonska zaptivna masa na bazi acetata, za zaptivanje manje otperećenih spojeva u unutrašnjim i spoljašnjim površinama. Trajno elastična zaptivna masa sa odličnim prianjanjem na većinu silikatnih materijala poput aluminijuma, keramike, stakla, zastakljenih površina, profilisanog (kopelit) stakla, klinkera i porcelana. Sprečava pojavu buđi i ima odlična mehanička svojstva nakon očvršćavanja. Namenjena za zaptivanje manje opterećenih spojeva kod kojih postoji opasnost od pojave buđi, za zaptivanje silikatnih materijala, za ugradnju stakla u aluminijumske okvire, za zastakljivanje i ugradnju profilisanog (kopelit) stakla.

Karakteristike:
Za zaptivanje manje opterećenih spojeva
Za upotrebu u zatvorenom i na otvorenom prostoru
Sprečava pojavu buđi
Otporna na širok spektar hemikalija
Otporna na atmosferske uticaje, UV zračenje i starenje
Ima odlična mehanička svojstva nakon očvršćavanja
Ne sliva se u vertikalnim spojevima
Otporna na temperature od –40 ? do +150 ° C

Upotreba:
Odlično prianja na većinu silikatnih materijala poput aluminijuma, keramike, stakla, zastakljenih površina, profilisanog (kopelit) stakla, klinkera i porcelana.  

Dodatne informacije:
Ispunjava zahteve standarda: EN 15651-1,2,3, ISO 846

ID Oglasa: #164955749
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.