slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

montažne garaže MARK MATAL 6x4 sa nastresicom

2.500 €Fiksno

Lazarevac
Kao novo - nekorišćeno
3.682
61
pre 6 dana
Odgovara na 79% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 28.07.2022.
Svi oglasi

Firma Mark metal iz Lazarevca se već duži niz godina bavi izradom montažnih garaža. Do sada imamo izrađeno preko 120 objekata širom Srbije. Radimo na teritoriji cele Srbije. Objekat kao na slici je dimenzija 6x4 metar sa padom krova na jednu vodu. Visina u prednjem delu je 2,25M a u zadnjem delu 2M. Ispred objekata je urađena nastrešica dužine 2,2M i širine 4M odnosno za širinu garaže. Dostupno u svim bojama i dimenzijama po želji kupca. U cenu ulazi montaža a cena transporta zavisi od mesta montaže. Na vrata montiramo "ušice" za zaključavanje a ko hoće klasičnu bravu doplata je 50 evra. Na objekat se stavljaju vetar lajsne kao i vertikale lajsne po krajevima i na vrata.

 

Po potrebi radimo i betoniranje platoa a cena je 60 evra po kvadratu na ravnom terenu za beton debljine 10cm sa armaturnom mrežom debljine 5mm.  

 

Za firme može plaćanje preko računa.  

 

Pogledajte sve moje oglase.  

ID Oglasa: #158144255
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.