slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Terase, viseća terasa, balkoni.

Kontakt

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
2.201
38
pre 10 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Radionica Bro
Član od 09.01.2012.
Svi oglasi

Pozdrav i svako dobro želi vam radionica BRO


Pije vam se kafa na terasi a nemate terasu, mi imao rešenje za vas. Terasa koju kasnije mozete da zatvorite pa tu dobijete dodatni prostor.


Nakon nekoliko izvedenih visećih terasa koje i dalje nakon 9 godina prkose vremenskim uslovima sa ponosom možemo i vama da ponudimo da vam dizajniramo, projektujemo, izvedemo radove. Terasa više ne mora biti nužno izrađena od betona i da ima milion i jedan papir za to već se može kao i nadstrešnica izraditi i montirati kao montažno/demontažni objekat.


Zavisno od mogućnosti i konfiguracije terena ispod terase, neke manje od 3-5m2 se mogu raditi bez upotreba skeli direktno sa otovra dok za veće terase i na većim visinama je potrebno postavljanje sklela.


Terase su maksimalno sigurne i osigurane, uglavnom se postavljaju tako da vise tj. da ima oslonac u podu i dodatne podupirače koji drze terasu s gornje strane, u zavisnosti od mogućnosti podupirače je moguće postaviti i sa donje strane. Sa donje strane platforma se usidri ankerisanjem direktno u betonsku ploču u više tačaka a podupirači se ankerišu u zid i to na način da sa unutrašnje strane ima anker ploču tako da ne moze da popusti usled loseg zida (praktično da bi terasa popustila trebao bi čitav zid da popusti).


Konstrukciju izrađujemo od čeličnih profila kao i roštilj poda terase.


Ogradu terase takođe izradjujemo od čeličnih profila a za ispunu mozemo koristi razne materijale.


Za pod terase se uglavnom koristi drvo, daske od već obradjenog sibirskog ariša koje su dovljno jake i odlične za spoljnu upotrebu, mada mogu i drugi materijali kao što su podne rešetke, limovi za podove, blažujke itd.


Metal se obrađuje do naj sitnijih detalja, čisit se od nečistoća, tretira sredstvom protiv korozije, nanose se premazi po vašoj zelji osnovna + zavšna ili Irkom 3u1. Premazi se nanose pištoljem pod pritiskom.


S obzirom da terase i balkoni spadaju u neku vrstu objekata, a montažno/demontažnog su karaktera uglavnom im nije potrebna nikakva dozvola da je montirate, saglasnot komišija je uvek dobro došla a mi vam stojimo na raspolagnju za 3D izradu idejnog rešenja, savetovanja, informisanja itd. kako bi što lakse i bezbolnije realizovali vaše želje na obostrano zadovljostvo.


Izlazak na teren, uzimanje mera, projektovanje, savetovanje, davanje ponuda itd. je potpuno besplatno i ne obazvezuje vas ni na šta niti kasnije utiče na cenu, tim činom olakšavamo pre svega vama ali i nama kako se ne bi igrali "gluvih telefona" i objašnjavanja u nedogled. U svakom slučaju pre početka radova svakako crtamo i šaljemo vam 3D snimak i čekamo vašu potvrdu za početak radova.


Na slikama možete videti neke od naših radova kao i neke druge koje su se nama svidele a vama mogu predstavljati inspiraciju i idejno rešenje. A naravno možemo ih izraditi po vašim željama i slikama.

 

Malo o nama.


Bravarska radionica BRO se bavi većinom bravarko/metalurških poslova a povremeno uključuje i stolariju (uglavnom za izradu rustičnih, moderno-industrijskih komada nameštaja). Neki od naj traženih poslova su uglavnom:


. Rešetke
. Kapije pešacko/kolske
. Ograde
. Nadstrešnice
. Balkonske ograde
. Stepeništa i gelenderi
. Radni i pc stolovi
. Tv komode
. Rampe za invalide
. Bilbordi na objektima
. Panoi za reklame
. Razne konstrukcije
. Viseće terase (nemate terasu mi imamo rešenje)
. Raznorazne ogradice za cveće na prozorima, nosači itd. ..
. Uglavnom za sve što je od metala nebo je granica


Pogledajte i ostale naše oglase klikom na opciju SVI OGLASI


Radno vreme 09-17
Informacije, zahtevi za ponude itd zvati ili pisati 24/7


Radionica BRO 061/203-203-8

ID Oglasa: #149073447
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.