slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Aluminijumske ograde i gelenderi

50 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
172.686
432
pre 4 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alu Cop Zdravkovic
Član od 11.09.2014.
Svi oglasi
 Brza i povoljna montaža gelendera - Vaša najbolja opcija!


Dragi posetioci,

Da li ste spremni da svojem domu ili poslovnom prostoru dodate dozu elegancije i praktičnosti? Imamo sjajnu vest za vas - naša firma je specijalizovana za izradu i postavljanje aluminijumskih gelendera i ograda koji su najpovoljniji i najbrži na tržištu!

 

Naša montaža je neverovatno efikasna - isporuka i izrada gelendera vrši se već tri dana od trenutka kada nas pozovete. I tu nije kraj! Cena koju vam nudimo uključuje i našu montažu, tako da se ne morate brinuti o dodatnim troškovima.

 

Ovde vam predstavljamo naše izvanredne aluminijumske gelendere i ograde, koje će vam pružiti potpunu bezbednost i estetski užitak. Izrađeni su od visokokvalitetnih materijala i potpuno su otporni na sve klimatske uslove.

 

Bez obzira na to da li ih postavljate na stepenište ili terasu, naši gelenderi će se savršeno uklopiti u svaki prostor. Uz to, mogu se kombinovati sa raznim materijalima kao što su staklo, drvo, beton i drugi, pružajući vam neograničene mogućnosti dizajna.  

 

Ne samo da naši gelenderi pružaju potrebnu sigurnost, već će i uneti note elegancije i rafiniranosti u vaš prostor, bilo da je reč o poslovnom ili stambenom objektu, unutra ili spolja. Bez obzira na stil poda ili zidnih obloga, naše ograde za stepeništa, balkone ili terase će se uklopiti savršeno.

 

Ali tu nije kraj! Kada nas kontaktirate, bićete prijatno iznenađeni pristupačnim cenama naših aluminijumskih ograda. One su čak i do 60% jeftinije od ograda od prohroma, mesinga, kovanog gvožđa, drveta, betona i drugih materijala. Ne morate žrtvovati kvalitet zbog cene - mi vam pružamo najbolje od oba sveta!

 

I na kraju, naša kolekcija gelendera i ograda dolazi u širokom spektru boja i dizajna. Možete kombinovati različite boje i elemente kako biste postigli najlepši estetski efekat koji vam se dopada.

 

Odlučite se danas za naše aluminijumske gelendere i ograde i uživajte u sigurnosti, lepoti i povoljnoj ceni! Ne propustite priliku da svoj prostor učinite još atraktivnijim.

Kontaktirajte nas već danas i prepustite nam da unesemo dozu stilizovanosti u vašu svakodnevicu!

 


                                Alu-Cop Zdravkovic

                                www. alu-cop. com
ID Oglasa: #24688745
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.