slika
slika
1 od 2

Vitlo 1361 kg ProLineTech (PLT/ATV1361)

9.990 dinFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
94
6
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alati Akcija 0691566321 Boris
Član od 23.01.2013.
kp izlog

Vučno vitlo Prolinetech je uređaj koji se koristi za vuču tereta ili vozila. Ova vrsta vitla sastoji se od metalnog okvira sa ugrađenim mehaničkim ili električnim mehanizmom koji omogućava namotavanje i otpuštanje kabla ili lanca. Vučna vitla su često korišćena u različitim situacijama, uključujući terenske automobile, brodove, off-road vozila, i druge aplikacije gde je potrebno pomeranje tereta ili vozila.

Ovaj uređaj se može nazivati i "vućno vitlo" ili "vitlo za vuču", a osnovna funkcija mu je omogućavanje vuče ili podizanja teških predmeta. Vučna vitla mogu imati različite nosivosti i kapacitete, a mogu se koristiti i u različitim okruženjima, od industrijskih postrojenja do terenskih vozila koja se koriste u avanturističkim vožnjama.

Važno je pravilno koristiti vučna vitla i pridržavati se bezbednosnih smernica kako bi se izbegle povrede ili oštećenja tokom upotrebe. Takođe, u mnogim zemljama, postoji regulativa koja uređuje upotrebu vučnih vitla, pa je bitno pridržavati se tih pravila prilikom korišćenja ovog tipa opreme.

069/1566321

 

 

Karakteristike:

Napajanje:   12 V / 24V
Max vučna snaga:   1361 kg
Debljina sajle:   4.8mm
Dužina sajle:   12m
Odnos:   153: 1
Snaga:   0.9 kW

 

 

ID Oglasa: #160992272
Informacije

Ako se odlucite za kupovinu, mozete pozvati 069/1566321 ili ostaviti podatke.

ili otici na nas sajt:

https: //lakodoalata. rs/

 

- Ime prezime:

 

- Adresa(ulica broj i mesto):                                

                                                                                                                                                                      -Telefon primaoca:

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.