slika
slika
1 od 2

Pasta za izolaciju VODOOTPORNA providna 300g Poklon cetka

699 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
167
18
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Rale 062 97 09 237 online
Član od 07.05.2021.
Svi oglasi

Potpuna hidroizolacija IZOPASTA
Nevidljivo vodootporno sredstvo

1 kom 699 din

2 kom 1199 din

POKLON CETKA ZA MAZANJE

Ukoliko želite da posudu sa rupicama ili oštećenjem zakrpite, jednostavno je premažite ovom providnom pastom i dobićete željeni efekat. Sipajte malo vode i uverićete se i sami da posuda ne curi.

Savršena vodootporna magična pasta za izolaciju predstavlja snažnog izolatora primenjivog na svim, pa čak i na mokrim površinama.

 Nema neugodnih mirisa i ima pigmente protiv žutih fleka.

 Inovativna pasta je napredna pasta koja ne dopušta curenje, efikasna je za zaptivanje i popravku oštećenih površina. To je zaptivač na bazi vode koji se može farbati i može se koristiti za hidroizolaciju velikog broja površina.

 Apsolutno dugotrajna i otporna na sve vrste vremenskih prilika i neprilika što je čini izuzetno praktičnom za korištenje i na spoljnim površinama.
poliuretan
 Lako i trenutno zapečatite i popravite oštećenu površinu. Otporna je na curenje i može se koristiti na mokrim površinama. Sa visokom čvrstoćom vezivanja pogodna je za zaptivanje spojeva, otvora, curenja… pokrivna moć 100gr paste 0.6kv,300gr 2kv. .

ID Oglasa: #160499800
Informacije

Slanje kurirskom sluzbom

LICNO preuzimanje u Beogradu uz prethodni dogovor

POZIVOM NA 062 97 09 237

SVE INFO I PORUDZBINE od 08-22 h

GARANCIJA NA ISPRAVNOST SVIH PROIZVODA

Srecna Kupovina

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.