slika
slika
slika
1 od 3

Tecna guma sprej/ 2 kom 1000din

599 dinFiksno

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
197
17
juče
Odgovara na 67% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Milos 029Pz
Član od 07.05.2021.
Svi oglasi

Sprej Flex Seal je guma u tečnom stanju koju možete direktno nanositi preko pukotine i momentalno popuniti oštećenja. Ova revolucionarna formula dolazi u tečnom stanju u spreju, pa je veoma jednostavno koristiti je, jer se s lakoćom rasipa na bilo koju površinu. Suši se ekspresno i pretvara u super jak, fleksibalan, vodootporni gumeni namaz. Tako nastaje zaštitni sloj koji u potpunosti blokira vazduh, vodu, vlagu na bilo kakvim objektima i u bilo kojim uslovima.

Flex Seal formira izdržljivu, prozračnu, nepropusnu barijeru koja je otporna na kišu, sneg, sunce, vetar, grad, vazduh, vlagu, UV zrake, ekstremne temperature ili prirodne nepogode. Primena je višestruka. Koristite tečnu Flex seal gumu kao premaz za zaptivanje oluka , pukotina , zazora itd. Nanesite sloj na limeni krov kako biste eleminisali mogućnost korozije ili popunite pukotine na asfaltu oko kuće.

Super gusta struktura onemogućava kapljanje i curenje tokom nanošenja, a dodatna prednost je to što ga možete nanositi i na mokru površinu!

Potpuno je siguran za upotrebu i nema štetnih delovanja, pa ga možete koristiti bez bojazni po decu, kućne ljubimce ili biljke.

Dostupno u beloj, crna i siva

Porucivanje:

Ime i prezime 
Ulica i broj 
Mesto 
Telefon za kontakt 

ID Oglasa: #153279558
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.