slika
slika
slika
slika
1 od 4

Tečna guma u spreju

499 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
609
40
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
D&d Svet
Član od 30.05.2022.
Svi oglasi
Sprej/Tecna guma Fleksibilna guma u spreju
Sprej Flexibile je guma u tečnom stanju koju možete direktno nanositi preko pukotine i momentalno popuniti oštećenja.
Ova revolucionarna formula dolazi u tečnom stanju u spreju, pa je veoma jednostavno koristiti je, jer se s lakoćom rasipa na bilo koju površinu. Suši se ekspresno i pretvara u super jak, fleksibalan, vodootporni gumeni namaz. Tako nastaje zaštitni sloj koji u potpunosti blokira vazduh, vodu, vlagu na bilo kakvim objektima i u bilo kojim uslovima.
Flex Seal formira izdržljivu, prozračnu, nepropusnu barijeru koja je otporna na kišu, sneg, sunce, vetar, grad, vazduh, vlagu, UV zrake, ekstremne temperature ili prirodne nepogode.
Primena je višestruka. Koristite tečnu Flex seal gumu kao premaz za zaptivanje oluka , pukotina , zazora itd. Nanesite sloj na limeni krov kako biste eleminisali mogućnost korozije ili popunite pukotine na asfaltu oko kuće.
Super gusta struktura onemogućava kapljanje i curenje tokom nanošenja, a dodatna prednost je to što ga možete nanositi i na mokru površinu!
Sasvim je siguran za upotrebu i nema štetnih delovanja, pa ga možete koristiti bez bojazni po decu, kućne ljubimce ili biljke.
Karakteristike:
Zapremina 450 ml
Jedna boca pokriva površinu od 3 metara kvadratna
Nanosi se direktnim sipanjem na pukotinu, četkom za farbu, valjkom
Blokira prolazak vode, vazduha i vlage, zvuka i vibracija
Podnosi temperaturu od -25C do 120oC
Sprečava rđu i koroziju
Brzo i lako prijanja na svaku površinu
Fleksibilna i savitljiva po sušenju
Mogućnost farbanja u bilo koju drugu boju posle sušenja
Površina mora biti suva pre korišćenja.   
ID Oglasa: #153446374
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.