slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

WPC decking

Kontakt

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
8.168
50
pre 3 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zoran
Član od 01.03.2010.
Svi oglasi
Kompozitna drvena podna obloga namenjena za spoljašnju upotrebu
WPC deking sistem se sastoji od dasaka, podkonstrukcije od poprečno postavljenih gredica i plasticnih klipsni. Daske su dimenzija 25x135x2200 mm. Za 1m2 poda potrebno je 7 dasaka dužine po 1 metar.   ima i drugih dimenzija , Daske se pričvršćuju za podkonstrukciju pomoću plastičnih klipsni. Podkonstrukcija i klipsne se posebno prodaju. Klipsne su ujedno i distanceri između dasaka jer ostavljaju razmak od oko 5 mm, za prolaz vode. Na otvorenim ivicama postavljaju se L-profil 5x5 cm u boji poda. Idealno za površine kao što su terase, balkoni, površine oko bazena. . . . Proizvod se isporučuje u tri boje: WOOD (svetlo braon), COFFEE (tamno braon) i DARK GREY (tamno sivo).
WPC deking je izrađena od 40% drveta i 60 % polimera. Sam naziv objašnjava njen sastav W-wood (drvo) P-plastic (plastika) C – composit (mešavina). Takav sirovinski sastav obezbedjuje da je obloga postojana na sve spoljne klimatske uticaje. Osnovna namena je zamena drvenih spoljnih obloga (dekinga od egzotičnog drveta) kako po ceni a najosnovnije po sigurnosti i jednostavnosti u korišćenju.

Osnovne karakteritiske :

Nema pukotina što se kod drveta dešava usled različitih vremnskih uticaja

Nema trnja odvajanja delova površine materijala (malih iglica) koje su neugedne jer se mogu zabiti u stopala

Nema truljenja materijal je vlagootporan i ne truli

Nema dodatnog održavanja nije potrebno uljiti, premazivati i zaštićivati

Mogućnost stvaranja budji – na površini koja je u senci može se pojaviti površinska budj. Neophodno je redovno održavanje (pranje i metlanje) kako se na površini ne bi stvorilia budj

Promena boje usled izloženosti suncu proizvod menja boju u malom procentu. Posle 6 meseci stvara se konačna boja u kojoj će pod ostati

Malo rastezanjepod ima minimalno rastezanje tj. Ima veliku dimenzionu stabilnost

ID Oglasa: #76402552
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.