slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Skela, podupirači, oplata, H nosači

Kontakt

Ub
Korišćeno
Dostupno odmah
24.189
155
pre 2 dana
Optimus Ub
Član od 31.03.2021.
Svi oglasi
PRODAJA nove i polovne brzomontirajuće ramovske skele, podupirači, oplata, H nosači i drugo.

RAMOVSKA SKELA: Ovo je montažna struktura, napravljena od cevi prečnika koje odgovaraju evropskim i domaćim propisima. Skela poseduje sve potrebne ateste.
Svi prateći delovi skele koji se racunaju u kvadraturu se mogu kupiti i odvojeno (ramovi, gazišta, gazišta sa prolazom i merdevinama, dijagonale, horizontale, štelujuće stope, sigurnosna ograda, vezači za zid, početni element)

PODUPIRAČI (šprajc): Podupirač služi kao samostalni stub koji ima široku primenu. Rad sa podupiračem je brz, lak i jednostavan za korišćenje. Mogu se izvlačiti i uvlačiti prema Vašoj potrebi. Imamo ih u različitim dimenzijama i nosivosti.

OPLATA: Tradicionalna izrada betonskih stubova i zidova zahteva mnogo vremena i velike napore po pitanju dimenzija. Zato su i razvijene oplate kako bi te zahteve redukovali.
* Žuta oplatna ploča (daska)
* Blažujka, bukva i breza
* Sistemska oplata - čelična i aluminijumska

H NOSACI (tregeri): Jedna od glavnih karakteristika H nosača je njihova stabilnost. Veliki izbor dimenzija zadovoljava potrebe svih izvođača radova i omogućava uštedu vremena.


*Pogledajte sve naše oglase

*Mogucnost organizovanje transporta po dogovoru

*U ponudi imamo i puno druge građevinske opreme.

Kontaktirajte nas:
Optimus doo, Ub
Tel: 063/313072 Miloš
Tel2: 069/3130704 Rade
E-mail: optimusub@gmail. com
Web: www. optimus. co. rs



 


(skela ramovska podupirac sprajc oplata zuta daska blazujka salovanje nosaci grede kravate zileti distanceri doka gradjevinska oprema)
ID Oglasa: #119828750
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.