slika
1 od 1

Baterijski (off - grid) 2,2 KW + 300AH bat - Solarni Sistemi

1.564 €Fiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
564
15
pre 6 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Lumino Doo online
Član od 27.06.2023.
kp izlog

Lumino DOO kao zvanični partner KP sajta nudi Vam provereno i najpovoljnije OFF-GRID rešenje sa projektovanjem i svim propratnim elementima uračunatim u cenu!

 

Šta su to Solarni Baterijski Sistemi (Off-grid) sistemi?

Solarni baterijski sistemi (Off-grid) su energetski sistemi koji koriste solarnu energiju za proizvodnju električne energije i ne zavise od javne elektroenergetske mreže. Ovi sistemi su nezavisni i pružaju električnu energiju u udaljenim područjima gde pristup tradicionalnoj mreži EPS-a nije dostupan, mogu služiti i kao rezervni izvor napajanja u slučaju nestanka struje iz javne mreže.

 

Na koji način funkcionišu Solarni Baterijski Sistemi (Off-grid) sistemi?

Solarni baterijski sistemi (Off-grid) funkcionišu putem prikupljanja Sunčeve svetlosti pomoću solarnih panela, koja se zatim pretvara u električnu energiju. Ova energija se skladišti u gel-baterijama za kasniju upotrebu kada Sunce nije dostupno. Kontroleri napajanja regulišu tok energije između panela i baterija, dok inverteri transformišu jednosmernu (DC) struju u naizmeničnu (AC), prilagođavajući je potrebama krajnjih potrošača.

 

Karakteristike Solarnog Baterijski Sistemi (Off-grid) sistem od 2 KW i šta obuhvata?

 

Solarni Paneli:  4 x 550 Watti HX Solar

Invereter: OFF Grid Inverter 2 KW sa hibrdnim priključkom za električni agregat

Baterija: 2 x Gel 150 AH (prema potrebi kupca može vršiti izmena kapaciteta baterije)

Nosači: Crepni ili likeni krov prema potrebi kupca

Ostale komponente: Kablovi i MC4 Spojke: 10m + 10m 4mm DC kabla + propratne MC4 spojke

 

CENA:  184.600,00 RSD

 

GARANCIJA:  25 GODINA NA SOLARNE PANELE!

 

SVI ELEMENTI SISTEMA SU MODULARNI I MOGU SE PRILAGODITI POTREBI KUPCA!

 

Gde se koriste Solarni Baterijski Sistemi (Off-grid) sistem od 2 KW?

 

Vikendice i kolibe: Vikendice ili kolibe koje se nalaze van mreže, omogućavajući osnovne električne potrebe tokom boravka.

Kampovanje i RV (Kamp prikolice i vozila): Ovi sistemi su popularni među kampistima i vlasnicima RV vozila, pružajući pouzdano napajanje za osnovne potrebe.

Ruralna i udaljena područja: U ruralnim ili udaljenim područjima gde nije dostupna javna elektro-energetska mreža, off-grid solarni sistemi su idealno rešenje za obezbeđivanje električne energije za osnovne potrebe domaćinstava.

Rezervno napajanje: Solarni baterijski sistemi se koriste kao rezervni izvor napajanja u slučaju nestanka struje iz javne mreže ili tokom vanrednih situacija poput oluja ili poplava.

Poljoprivreda i navodnjavanje: U poljoprivrednim područjima, off-grid solarni sistemi mogu se koristiti za napajanje sistema za navodnjavanje, osvetljenja staja, kao i za punjenje baterija za alate i opremu.

 

Koje potrošače može napajati Solarni Baterijski Sistemi (Off-grid) sistem od 2 KW?

 

Osvetljenje: LED osvetljenje za unutrašnjost i eksterijer doma, kao i spoljno osvetljenje dvorišta.

Kućni aparati: Veći kućanski aparati poput frižidera, zamrzivača, šporeta, mikrotalasne pećnice i veš mašine.

Elektronika: Punjenje mobilnih telefona, tableta, laptopova, kao i rad televizora, radio prijemnika i drugih uređaja.

Klimatizacija: Manji klima uređaji ili ventilatori radi regulisanja temperature u prostorijama.

Radne mašine: Električne alatke poput bušilica, brusilica, električnih testera i drugih alata za kućnu radionicu ili održavanje.

Vodeni sistemi: Pumpe za vodu za snabdevanje vodom za piće, navodnjavanje ili za bazen.

Rasveta i bezbednosni sistemi: Osvetljenje za dvorište, spoljne kamere za nadzor, sigurnosni sistemi za alarme i video nadzor.

 

NAPOMENA: U ZIMSKIM USLOVIMA SOLARNI SISTEMI IMAJU ZNATNO SMANJENU PROIZVODNJU!

 

O izvođaču:  Naš tim poseduje bogato iskustvo u implementaciji solarnih sistema širom Srbije. Svi naši inženjeri su sertifikovani, a mi smo posvećeni pružanju vrhunske usluge prilagođavanjem solarnog sistema potrebama naših klijenata.

 

KONTAKT:  Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili putem e-mail adrese u nastavku oglasa. Naš tim će Vam sa zadovoljstvom odgovoriti na sva pitanja i pružiti vam sve potrebne informacije o solarnim sistemima.

 

 

Prodaja:   064 390 13 48

E-mail:   contact@lumino. rs

 

SUNCE JE NAŠ PARTNER! LUMINO DOO

ID Oglasa: #163372540
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.