slika
slika
1 od 2

Mini solarni sistem GDLITE GD-8017

4.300 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
9
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Mini solarni sistem GDLITE GD-8017.


Music Solar System FM/MP3/TF/USB/Bluetooth je savršeno rešenje za kampovanje, ribolov, lov i druge aktivnosti na otvorenom. Ovaj praktičan i univerzalni sistem dizajniran je za osvetljenje. Slušanje muzike i punjenje mobilnih uređaja kao što su GSM, GPS i PS.

 

Komplet se sastoji od solarne baterije, multifunkcionalnog uređaja sa lampašom/plejerom. Tri LED lampe sa energetski štedljivim prekidačima i kabla za punjenje prenosivih uređaja. Uređaj se može puniti pomoću solarne ploče ili USB porta.

 

U paketu se dobija solarna ploča, multifunkcionalni uređaj GD-8017 Music, tri LED svetiljke sa kablovima i prekidačima. I USB kabl sa setom punjača za različite modele prenosivih uređaja. Ovaj mini solarni sistem pruža vam neophodnu autonomiju tokom boravka u prirodi, daleko od električne mreže.

 

Prednosti ovog sistema uključuju jednostavnu instalaciju, do 10 sati osvetljenja sa jednom lampom, punjenje baterije za 6 sati, i rad u različitim vremenskim uslovima. Uređaj je vodootporan, otporan na udarce i pogodan za širok spektar temperatura.

Solarna ploča je izrađena od visokoefikasnih monokristalnih ćelija, pogodnih za rad u oblačnim uslovima i severnim širinama. Uređaj ima ugrađeni Li-ion akumulator, tri izlaza za LED osvetljenje, USB port za punjenje mobilnih uređaja, ulaz za solarnu bateriju, slot za memorijsku karticu i USB port za fleš memoriju.

 

LED lampe imaju snagu od 0,9W, radni napon od 5V i 0,5A, i pružaju osvetljenje ekvivalentno 70W sijalici. Dostupne su sa 5 metara kabla, prekidačem i kružnim konektorom od 3 mm.

Uživajte u kampovanju, ribolovu, lovu i drugim aktivnostima na otvorenom uz mini solarni sistem GDLITE GD-8017 Music. Ovaj sistem će vam pružiti neophodno osvetljenje, muziku i mogućnost punjenja mobilnih uređaja, čime ćete uvećati udobnost i nezavisnost tokom boravka u prirodi.

ID Oglasa: #165870287
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.