slika
slika
1 od 2

Regulator napona MPPT 12/24 50D

26.900 din

Kruševac
Novo
11
0
pre 9 dana
Mat Elektrik 037 online
Član od 09.04.2024.
Svi oglasi

MPPT 24 50D je vrsta kontrolera punjenja dizajnirana za korišćenje u solarnim sistemima napajanja. Opremljen je tehnologijom praćenja maksimalne tačke snage (MPPT), što mu omogućava optimizaciju izlazne energije solarnih panela prilagođavanjem parametara punjenja u realnom vremenu. Kontroler može pratiti maksimalnu tačku snage solarnog panela, čak i u uslovima kada je sunčeva svetlost slaba ili delimično zasenjena. Dizajniran je za rukovanje do 50A struje iz solarnih panela i može se koristiti sa sistemom baterija od 12V ili 24V.

Specifikacije:

Ulazni napon: 24V DC

Opseg ulaznog napona: 32-90V

Maksimalna ulazna struja: 50A

Maksimalna efikasnost: 98%

Radna temperatura: -35° C do +45° C

Dimenzije: 240mm x 168mm x 67mm

Težina: 2,0kg

Kontroler punjenja MPPT 24 50 može rukovati do 50A struje iz solarnih panela, što ga čini pogodnim za veće solarne sisteme napajanja. Kontroler ima visoku maksimalnu efikasnost od 98%, što osigurava da se solarni paneli koriste što je moguće efikasnije.

Radni temperaturni opseg kontrolera je -35° C do +45° C, što mu omogućava da funkcioniše u različitim uslovima okruženja. Kontroler je takođe dizajniran sa višestrukim zaštitnim funkcijama kako bi se sprečila šteta na bateriji i drugim komponentama solarne energije, kao što su prekomerno punjenje, prekomerno pražnjenje, kratki spojevi i obrnuti polaritet.

Sveukupno, kontroler punjenja MPPT 24 50D je robustno i pouzdano rešenje za solarni sistem napajanja u različitim aplikacijama, kao što su kamperi, brodovi, kabine i off-grid kuće. Visoka efikasnost, širok ulazni napon i napredne funkcije zaštite čine ga popularnim izborom među entuzijastima za solarnu energiju.

ID Oglasa: #166176121
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.