slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Solarni Hibridni inverter POWER čisti sinus hibrid 24,48v

49.800 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
463
6
pre 9 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Suki Mama
Član od 13.07.2023.
Svi oglasi

Hibridni inverteri su novi, u fabričkom pakovanju! Svaki ima barcode i serijski broj. Sertifikovani hibridi POWER modela PS3, PS5 i PS10:

3kW - 49999 dinara;

5kW - 79999 po dogovoru

10kW - dinara; po dogovoru

Glavna razlika između običnog Off-Grid pretvarača (invertera) i Hibridnog Off-Grid pretvarača je da se na hibrid može prikačiti i mrežni AC napon koja pored punjenja akumulatora u slučaju nedostatka punjenja preko solarnih sistema, dopunjuje akumulatore a u isto vreme dozvoljava i rad potrošača direktno sa mreže tokom noći ili kada su akumulatori ispražnjeni. Znači sve je integrisano u jedan uređaj, pošto ovi uređaji imaju u sebi ugradjen solarni regulator (PWM ili MPPT).

Glavna primena je kod objekata koji imaju pristup i gradskoj strujnoj mreži AC, ali prvenstveno bi koristili struju proizvedenu preko sopstvenog solarnog sistema tokom cele godine, uz mogućnost biranja prioriteta u procentima napajanja potrošača preko Hibridnog invertora (Baterija, AC mreža ili Solarnog sistema).

Hibridni inverteri sa ugradjenim regulatorom punjenja i punjačem za baterije preko spoljnog izvora napajanja. Inverteri poseduju opciju izbora snabdevanja potrošača - mogućnost rada u UPS režimu.

Najbolja ponuda solarnih panela, sve propratne opreme i kompletnih solarnih sistema!   Uvek smo otvoreni za sva pitanja, sugestije i pomoć!

ID Oglasa: #154451878
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.