slika
1 od 1

Solarni panel 210W monokristalni

13.800 din

Kruševac
Novo
13
0
pre 10 dana
Mat Elektrik 037 online
Član od 09.04.2024.
Svi oglasi

Specifikacije:

 

  • Model: RTM210M
  • Maksimalna snaga panela: +-5% 210W
  • Napon otvorenog kola (VOC): 23.95V
  • Struja kratog spoja (ISC): 11.07A
  • Nominalni napon (VMP): 20.05V
  • Nominalna struja (IMP): 10.47V
  • Maksimalni napon sistema: 1000V
  • Dimenzije: 1560x700x35mm

 

Monokristalni solarni paneli su vrsta solarnih panela napravljenih od jednog silicijumskog kristala visoke čistoće. Ovo se razlikuje od polikristalnih solarnih panela koji su napravljeni od više silicijumskih kristala. Proces proizvodnje monokristalnih solarnih panela uključuje topljenje velike količine silicijuma, a zatim polaganje da se postepeno stvori jedan čvrsti kristal.

Monokristalni solarni paneli su obično efikasniji od polikristalnih panela, jer struktura jednog kristala omogućava konzistentan protok elektrona i manje gubitaka energije. Takođe su obično skuplji za proizvodnju zbog složenijeg procesa, ali imaju duži vek trajanja i mogu biti isplativiji na duži rok.

Monokristalni solarni paneli se često koriste u solarnim sistemima za stambene i komercijalne svrhe, jer su visoko efikasni i mogu generisati značajnu količinu električne energije čak i u ograničenom prostoru. Takođe se često koriste na udaljenim lokacijama gde tradicionalni izvori energije nisu dostupni, kao što su kuće van mreže ili za napajanje meteoroloških stanica i telekomunikacione opreme.

RTM 210 monokristalni solarni panel je vrsta solarnog panela proizvedenog od strane RTM Solar-a. Ima maksimalni izlazni kapacitet od 210 vati i efikasnost od približno 19,4%. Panel je veličine približno 1675mm x 992mm x 35mm i težak je oko 21 kilograma.

RTM 210 monokristalni solarni panel je dizajniran za upotrebu u različitim solarnim aplikacijama, uključujući stambene i komercijalne sisteme, kao i za korišćenje van mreže u udaljenim područjima. Ima visokokvalitetne i trajne materijale i izgrađen je da izdrži ekstremne vremenske uslove.

ID Oglasa: #166111163
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.