slika
1 od 1

Solarni panel 340W polikristalni

18.120 din

Kruševac
Novo
4
0
pre 10 dana
Mat Elektrik 037 online
Član od 09.04.2024.
Svi oglasi

Specifikacije:

 

  • Model: R76S340P
  • Maksimalna snaga panela: +-5% 340W
  • Napon otvorenog kola (VOC): 46.80V
  • Struja kratog spoja (ISC): 9.38A
  • Nominalni napon (VMP): 38.30V
  • Nominalna struja (IMP): 8.86V
  • Maksimalni napon sistema: 1500V
  • Dimenzije: 1956x992x35mm

 

 

Polikristalni solarni paneli su vrsta solarnog panela koji se sastoji od više silikonskih kristala. Proces proizvodnje uključuje topljenje sirove silicijuma, a zatim ulivanje u kalup kako bi se stvorio pravougaonik. Kako se silicijum hladi, stvrdnjava se u kristalnu strukturu koja sadrži više manjih kristala, što panelu daje karakterističnu plavu boju.

Polikristalni solarni paneli obično su jeftiniji za proizvodnju od monokristalnih panela jer je proces proizvodnje jednostavniji i zahteva manje sirovina. Međutim, takođe su malo manje efikasni od monokristalnih panela zbog neujednačenog protoka elektrona koji izaziva višestruka kristalna struktura.

Polikristalni solarni paneli često se koriste u solarnim sistemima za stanove i poslovne prostore, jer su pristupačni i efikasni za generisanje električne energije iz sunca. Takođe se koriste u vanmrežnim sistemima, jer mogu da proizvode struju čak i u uslovima slabog osvetljenja.

 

R76S340P solarni panel je polikristalni panel za proizvodnju solara kojeg proizvodi Risen Energy. Maksimalna snaga panela iznosi 340 vata, a efikasnost je otprilike 17,5%. Panel ima dimenzije od približno 1956mm x 992mm x 40mm i težak je oko 22,5 kilograma.

R76S340P solarni panel je dizajniran za upotrebu u različitim aplikacijama za solarnu energiju, uključujući rezidencijalne i komercijalne sustave, kao i za upotrebu izvan mreže u udaljenim područjima. Ima visokokvalitetne, izdržljive materijale i izrađen je da izdrži teške vremenske uvjete. Međutim, kao i drugi polikristalni paneli, može biti manje učinkovit od monokristalnih panela zbog svoje višestruke kristalne strukture, ali je cjenovno povoljniji i nudi nižu cenu.

ID Oglasa: #166109999
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.