slika
1 od 1

Solarni panel monokristalni 200W Hanwha

14.500 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
615
15
juče
Odgovara na 1% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
MOJ SHOP 064/555-4765
Član od 23.03.2017.

Solarni Panel Monokristalni 200W Hanwha imaju najveće stope efikasnosti, obično u rasponu od 15-20%. Ova visoka stopa efikasnosti znači da proizvode više energije po kvadratnom metru i stoga su veoma efikasni u prostoru.

Monokristalni solarni paneli imaju tendenciju da budu efikasniji u toplom vremenu. Performanse donekle pate kako temperatura raste, ali manje nego kod polikristalnih solarnih panela.

Pošto su monokristalni i imaju bolje performanse na toploti, predviđa se da će ovi paneli imati najduži životni vek.   Oni rade bolje od polikristalnih s

olarnih panela sličnog ranga u uslovima slabog osvetljenja. Mnogi ljudi smatraju da su njihova uniformnost i crna boja estetski prijatnije od plave boje i ponekad šarenog uzorka polikristalnih panela.

Monokristalni solarni paneli se odlikuju svojim crnim PV ćelijama sa zaobljenim ivicama. Imaju veću efikasnost konverzije od polikristalnih panela, što znači da proizvode više kilovat-sati električne energije.

Ako želite da instalirate sistem solarnih panela, ali vaš prostor je ograničen, monokristalni paneli će biti produktivniji po kvadratnom metru. Svaka solarna PV ćelija je napravljena od jednog kristala silikona. Oni se ponekad nazivaju „ mono solarni paneli“ .

Monokristalni solarni paneli (ili mono paneli) su napravljeni od monokristalnih solarnih ćelija. Svaka ćelija je komad jednog kristala silicijuma koji se uzgaja isključivo u svrhu stvaranja solarnih panela.

U laboratoriji, kristal se uzgaja u cilindrični oblik trupca koji se zove ingot, a zatim se reže na tanke diskove. Svaki disk je isečen duž ivica da bi se formirao osmougao.

 

SPECIFIKACIJA PROIZVODA:
Maksimalna snaga (Pmax): 200Wp

Voc 30.4V

Imp 8.24A

Vmp 24.3V

Isc 8.8A

Maksimalni napon sistema: 1000V DC

Aplikacija: 12V DC

Nominalni osigurač serije 15A

Izlazni kabl 12AWG

Tip priključka: MC4

Dužina priključnih kablova: 900mm

Prednje staklo debljine 3,2 mm

Radna temperatura: od -40° C do 85° C

A Klasa

Težina: 15 kg

Dužina: 1580 mm

Širina: 808 mm

Visina: 35 mm

ID Oglasa: #142388677
Informacije
LIČNO PREUZIMANJE JE MOGUĆE U PANČEVU ILI SLANJE KURIRSKOM SLUŽBOM NA ADRESU KOJU NAVEDETE PRILIKOM PORUČIVANJA PROIZVODA.

Zbog prevelikog broja poruka nismo u mogućnosti da odgovorimo na sve poruke, zato Vas molimo da nas kontaktirate.

UKOLIKO SU VAM POTREBNE VIŠE INFORMACIJA MOŽETE NAS KONTAKTIRATI  NA 064/555-4765 VIBER/KP/POZIV/SMS
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.