slika
slika
1 od 2

Solarni sistem lampa sijalice

4.500 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
69
2
pre 14 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Vesna online
Član od 16.03.2010.
Svi oglasi
 

Novo
Ekstra usteda elektricne energije
Upoznajte CCLAMP CL-03. komplet solarne sijalice za dvoriste sa 3 LED sijalice, mini-projektorom od 30 W i 2-u-1 punjačem za mobilne uređaje. Koji predstavlja savršen alat za kampovanje, izlete i sve situacije u kojima želite imati svetlost i energiju za vaše uređaje uvek i svuda.

Svetlost i punjenje uređaja gde god da se nalazite. Solarna ploča vam omogućava da dobijete izvor svetlosti i punjenja vaših uređaja. CCLAMP CL-03 nudi vam autonomni izvor energije čak i u slučaju nestanka struje ili na prirodi.

Ručna LED sijalica i tri dodatne LED sijalice pružaju sigurnu i ekološku alternativu svećama kada nema napajanja električnom energijom, kao i na prirodi. Uz pomoć univerzalnog USB kabla možete napuniti mobilni telefon i ostati uvek u kontaktu.

Karakteristike CCLAMP CL-03 komplet solarne sijalice za dvoriste: 3 LED sijalice. Ovaj komplet sadrži tri visokokvalitetne LED sijalice koje pružaju jasno i efikasno osvetljenje u svim uslovima.
Mini-projektor od 30 W. Snažni mini-projektor sa izlazom od 30 W nudi dodatno osvetljenje za širi prostor, čineći ga idealnim za kampovanje, piknike i druge aktivnosti na otvorenom.
Solarna ploča. Efikasna solarna ploča pretvara sunčevu energiju u električnu energiju, koja se koristi za napajanje sijalica i punjenje vaših uređaja.
2-u-1 punjač za mobilne uređaje. Uz pomoć univerzalnog USB kabla, možete napuniti mobilne uređaje poput telefona, tableta ili kamere direktno sa solarne ploče.

CCLAMP CL-03 komplet solarne sijalice za dvoriste je dizajniran da zadovolji sve vaše potrebe za osvetljenjem i punjenjem, nudeći vam praktičnost i jednostavnost upotrebe. Ovaj komplet je savršen za sve vrste avantura i situacija u kojima želite da očuvate prirodu i uživate u njenim blagodetima bez oštećenja životne sredine.

Komplet solarne sijalice sadrži sledeće elemente:

Solarna ploča: pretvara sunčevu energiju u električnu energiju za napajanje sijalica i punjenje uređaja.
Ručna LED sijalica: pruža praktično i snažno osvetljenje u različitim situacijama.
3 LED sijalice: dodatne sijalice za jasno i efikasno osvetljenje u različitim uslovima.
Mini-projektor od 30 W: snažno osvetljenje za šire prostore, idealno za kampovanje i aktivnosti na otvorenom.
Univerzalni USB kabl: omogućava punjenje različitih mobilnih uređaja direktno sa solarne ploče.
Uputstvo za upotrebu: detaljno objašnjenje o pravilnoj upotrebi i održavanju kompleta solarnih sijalica.
ID Oglasa: #161937674
Informacije
Ptt 390 dinara Aksom placanje

Postekspresom po cenovniku poste

CC  200 dinara uplata pre slanja  podizete sami u posti

064 4011104

Shop Soping

Sva roba je nova originalna ambalaza

Za sve porudzbine ostavite podatke

Ime Prezime

Ulicu i broj

Mesto

Broj telefona

Porucivanje na KP 0-24

Pozivi od 9-21h

Saljemo pouzecem danas za sutra

Moze licno preuzimanje u Nisu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.