slika
slika
1 od 2

Pegla za PVC cevi NOVA Pegla za cevi sa KVALITETNIM Makazama

4.501 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
1.222
8
pre 3 dana
Odgovara na 0% poruka.
Malimirko064/22-40-550
Član od 13.12.2008.
kp izlog

Najnoviji model za 2021. godinu    

Sa ovim modelom dobijate i kvalitetne PVC makaze , a imam i u ponudi sa vecim makazama za vece promere cevi .  

Dobijaju se 6 teflonskih kalupa za razlicite precnike PVC cevi, pegla i stalak za spustanje kad je vruca i u radu, brzo i lako mozete promeniti kalupe, a kod manjih koristiti i dva u isto vreme. Poseduje na sebi termostat za promenu radne temperature u rasponu od 50 do 300 stepeni Celzijusa, kao i dva prekidaca za paljenje i gasenje grejaca.
Pored pegle dobijate pratecu opremu i alat : makaze za secenje PVC cevi , metar , radne rukavice, kao i alat potreban za promenu kalupa srafciger i inbus kljuc.  

Radi lakse i brze komunikacije ukoliko imate pitanja pozovite na 064/22 40 550 samo naglasite da zelite peglu sa kvalitetnim makazama za PVC cevi

ID Oglasa: #102307675
Informacije

Zbog obaveza na poslu nestizem uvek da budem pored racunara i odgovorim na poruke pozovite slobodno u vezi pitanja koja imate ako neodgovorim brzo . Hvala

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.