slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Pegla za PVC cevi pegla za pvc cevi pegla za pvc cevi pegla

5.000 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
2.526
60
pre 10 dana
Odgovara na 0% poruka.
Malimirko064/22-40-550
Član od 13.12.2008.
kp izlog

Pegla za varenje PVC cevi najnoviji model za 2024 godinu sa novim poboljsanim i pojacanim grejacima od 2000W potpuno nove generacije .   
Dobijaju se 6 teflonskih kalupa kvalitetnih i debljih za razliku od jefinijih pegli gde su kalupi obicno tanki i prave problem da ne progreju dobro materijal . Kalupi imaju za razlicite precnike PVC cevi, pegla i stalak za spustanje kad je vruca i u radu, brzo i lako mozete promeniti kalupe, a kod manjih koristiti i dva u isto vreme. Poseduje na sebi termostat za promenu radne temperature u rasponu od 50 do 300 stepeni Celzijusa, kao i dva prekidaca za paljenje i gasenje grejaca. Sami grejaci rade preko dva prekidaca tako da mozete koristiti 1 ili 2 po potrebi i u zavisnosti od precnika cevi ili doba godina (zima leto).  
Pored pegle dobijate pratecu opremu koja je kvalitetna za razliku od jeftinijih modela gde prateca oprema nije nizasta : makaze za secenje PVC cevi , metar, radne rukavice, srafciger i inbus kljuc.  
Kompletna pegla sa pratecim alatom je kvalitetnije uradjena od svih prethodnih koje sam imao u ponudi . Malo je skuplja , ali u radu ce se primetiti razlika i sam prateci alat ce biti koristan i za druge namene . Obicno sa peglama dolazi najobicniji jeftin prateci alat , sto nije slucaj ovde  .  

Radi lakse i brze komunikacije ukoliko imate pitanja pozovite na 064/22 40 550 
Ukoliko zelite da narucite posaljite u poruci
IME I PREZIME (ako je adresa na poslu i naziv firme u zagradi)
Ulicu i broj (broj stana obavezno ako ima)
Poštanski broj i Mesto
Broj telefona da bi vas kurir lakse dobio .

ID Oglasa: #123970427
Informacije

Zbog obaveza na poslu nestizem uvek da budem pored racunara i odgovorim na poruke pozovite slobodno u vezi pitanja koja imate ako neodgovorim brzo . Hvala

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.