slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Separator masti/Separatori ulja auto pretionice

Kontakt

Valjevo
Kao novo - nekorišćeno
90
0
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Marko Jovanović
Član od 08.03.2023.
Svi oglasi

Separatori masti ulja i naftnih derivata

Garantovano najniza cena

Garantovano najbolji kvalitet

Dostava na adresu kupca

Tel: 066309125

Za prećišćavanje otpadnih voda, odnosno za uklanjanje masnoća i ulja iz otpadnih voda danas se najviše koriste plastični separatori masti i ulja. Plastika je vodeći materijal za proizvodnju separatora, zato što se tehnologijom spiralnog namotavanja polietilena visoke gustine dobijaju sjajna svojstva materijala koji proizvodu garantuju sigurnu i dugotrajnu upotrebu.

Prešiščavanje otpadnih voda separatorima

Kod otpadnih voda jako je važno uklanjanje masnoća pre nego što vode uđu u kanalizacioni sistem jer se time obezbeđuje normalan protok i sprečava zapušavanje kanalizacije usled zadržavanja masnih naslaga na zidovima cevi.

Odabir separatora masti i ulja vrši se u zavisnosti od količine i tipa zaprljanosti otpadne vode koja se prečišćava, količine vode koju treba prečistiti i dinamike proticanja.

Održavanje plastičnih separatora

Tokom eksploatacije, pravilnim održavanjem separatora zadržava se njegova efikasnost u prečišćavanju otpadnih voda od masti i ulja i produžava njegov vek trajanja.

Pravilno i nesmetano funkcionisanje kanalizacionih sistema važno je i sa stanovišta ekologije odnosno bezbednosti ljudi i životnog okruženja, koje bi eventualno trpelo posledice usled kvara ili havarije. Iz tog razloga plastični separatori igraju važnu ulogu, pa je i njihov kvalitet i pouzdanost svojstvo koje im daje prednost u odnosu na druga rešenja.

Naša izuzetna ponuda i način na koji mi pristupamo svim klijentima je iznad uobičajenog profesionalizma, zato što smo svesni vrednosti poverenja koju nam ukazujete.

ID Oglasa: #160563055
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.