slika
slika
slika
slika
1 od 4

SEPARATOR Septička jama EU

1.100 €

Bajina Bašta
Kao novo - nekorišćeno
88
3
pre 6 dana
Bane
Član od 29.09.2011.

Novo u kompletu sa kompresorom. Samo postaviti u zemlju. Dimenzije: 120 cm. x 150 cm. Zapremina 1700 litara. Više komada na stanju.

Ulazni dio: gdje ulaze otpadne vode kroz polipropilenske ili PVC cijevi.

Oksidacija: otpadnih voda u ulaznoj posudi, odvija se dodavanjem zraka iz kompresora, potpuno tihog, smestenog u posebnom spoljnom kućistu. Time se pospešuje proces prečišćavanja.

Oksidacija otpadnih voda, vrsi se difuzijom zraka, u obliku sitnih baloncica unutar uredaja preko nezacepljivog difuzora izvedenog od EPDM gume.

Namena: za sve stambene i poslovne objekte i objekte turistickog karaktera, motele, kampove, itd. Koristi se za prociscavanje sanitarnih (komunalnih, fekalnih) otpadnih voda. Uloga mu je prociscavanje otpadnih voda do dozvoljenog stepena za ispustanje u prirodni vodotok ili u pojno drenazni bunar (drugi stepen prociscavanja).

Hlorisanje: vrsi se pri izlazu voda izuredaja, pomocu tablete aktivnog hlora smjestene u zasebnom kucistu ispred izlazne cevi.

ID Oglasa: #165089134
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.