gringo

Zrenjanin

Član od: 07.06.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Za merenje

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Za Gospodina negativna jer, nije preuzeo paket koji je poručio od nas, a mi uredno poslali i platili poštarinu zbog vraćanja paketa. Pritom, nije odgovorio na naše pitanje šta je razlog zbog čega nije preuzeo paket, što imamo i kao dokaz u prepisci na KP. Želimo mu srećno dalje poslovanje. ..

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od clana 5 pari patika od kojih su 2 para ostecena, na jednom paru fale komadi djona na obe patike, a na drugom paru je desna sastrugana po desnoj strani djona sto je vesto prikrio na slikama, pre kupovine sam mu postavio jasno i nedvosmisleno pitanje “Da li su ostecene ili popravljane? ” jer mi takve ne trebaju, na sta mi je odgovorio “Nije krpljeno nista”, sto je ocigledno laz. Po prijemu paketa i uocivsi problem, kontaktirao sam prodavca i ukazao mu na ostecenja i ponudio mu da se nagodimo da mi refundira cenu JEDNOG para patika ili da ih vratim, na sta mi on odgovara “Sta bi ti za te pare da budu nove? Nije to nista, mozes ih prodati. ”, potom mi nudio da mi uplati neki znatno manji iznos na sta naravno nisam pristao. Na zalost moram izneti zakljucak da je ovaj clan sklon prikrivanju realnog stanja, kako na slikama, tako i kroz komunikaciju. NE PREPORUCUJEM SARADNJU SA OVIM CLANOM!
Izvini ti.ja sam lepo tebi ponudio da vratis svih 5 pari obuce.i da ti vratim novac.na koje ti nisi pristao.i posto si ovo ocenio negativno.tvoj problem.ja nisam prevarant nikakav.procitajte malo i ostale ocene. Ljudi su svi zadovoljni.

Dvorište i bašta > Roštilji, sačevi i kotlići

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Uredjaj nekompletan I neispravan , a prodat Kao ispravan, gorionik potpuno korodirao, Sam rupama duzine preko 2cm, ako je to ispravno o da Sam ja sveti Petar. Funkcionalni delovi fale, Ali to Mazda prodavac nije znao pa mu ne uzimam za zlo, asesoar na slikama nije poslat pod izgovorom da nije on licno slao. ..
Druze lepo sam ti rekao da nisam.slao.ja Ako ima gresku spakujes u vratis.ja ti platim sve troskove.a ne da mi bezveze tamo dajes negativnu ocenu.pogledaj malo moje ostale ocene.pa ces videti da ja nisam nikakav prevarant

Bela tehnika i kućni aparati > Grejna tela

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Imenovani je prodao rernicu ko ispravnu, na istoj polimljena rucica koja je ujedno kontaktor za rad rerne i na istoj su vidljivi tragovi pokusaja lepljenja, a isti je igrom slucaja zacudjen, i ide na sistem to jee nastalo u transportu iako postoji oto sa lepkom, OPREZ prodaje ostecenu robu
Druze lepo sam ti u poruci rekao.da.je slomljeno u transportu.nije moja greska.i da je vratis.nazad.a ne da komentarises bezveze.pogledaj moje ocene.sve su pozitivne.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.