Gruja

Kruševac

Član od: 15.06.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Ozvučenja | Miksete

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Preko telefona kaze da je neispravan eho. Na dopisivanju preko KP. kaze da je sve ispravno i u fabrickom stanju. Kaze da je mikseta stigla iz CH. i da moze da se proba. Sutra dan kada sam hteo da dodjem da probam mikser, kaze da je trenutno jos u CH. i da tek treba da stigne u Srbiju. Nekorektan prodavac! !!

Muzika i instrumenti > Ozvučenja | Pojačala snage

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Skrecem pažnju svim članovima na ovog gospodina, iz razloga što i kada se dogovori oko zamene svojih stvari ne ispoštuje dogovor. Kao prilog mojoj tvrdnji mogu da postavim sve poruke iz naše komunikacije na kp-u a takodje i sve telefonske razgovore. I posle konačnog dogovora ovaj gospodin svojoj robi podiže cenu tako da ne preporucujem nikome saradnju sa ovim članom! !! !! !! !! !
Kakav covek hoce da dobije snagas koji ja cenim 400 eura i jos da mu doplatim 100 eura za njegovu miksetu Yorkvil koju ceni 330 eura pa da li ima ijednog clana koji bi to uradio.Ja jesam sa njim razgovarao i ljudski je dogovarati se ali na obostrano zadovoljstvo kada sam mu predocio da to nemozemo da ostvarimo jer nije realno niti je on meni poslao miksetu,a ni ja njemu snagas i nevidim u cemu je problem.Ja znam da nikada nisam nikog prevario i sa svima imam korektan odnos cak se cujem sa mnogim sa kojim sam bilo sta kupio ili prodao,ali na ovakvog clana nisam jos naisao da mora da bude po njegovom i samo kako on kaze sto je potpuni apsurd ja mu zelim brzu prodaju miksete i ako nadje budalu neka mu proda po mnogo vecoj ceni hvala svevisnjem bogu ja ipak nisam ta budala.Pozdrav za sve korisnike Kupujem-prodajem i vodite racuna sa kim imate posla !!!!!!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.