GSM Freak

Bačka Palanka

Član od: 11.03.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

CUVAJTE SE OVAKVIH LJUDI KOJIMA JE JEDINI CILJ ZARADA Ovako je glasio oglas: "Na prodaju iPhone 5, telefon u extra ocuvanom stanju, sitni . .. " a dobio sam neispravni uredjaj na kojem NIJE radio power taster. Poslati drugi (polovni) koji opet nisu radili. Prodavac (iskusni) je sakrio NEDOSTATKE. Uredjaj nema sitne tragove nego tragove ispadanja i udaraca.
Telefin je bio u extra stanju, sitni tragovi koriscenja tako je i glasio oglas. Doticni je dobio telefon u maximalnom roku dan za dan. I otpakovan da moze da utvrdi da li je sve ok. Posle 2 dana se javlja ne radi Power dugme. Prihvatim reklamaciju i saopstim da cu poslati 2 original fleta o svom trosku. Zvao sam ga odma sutradan da proverim sta se desava nije se javljao. Posle 8 dana me zove da saopsti da je telefon izguljen izudaran, da ne radi flet. Ja mu opet saopstim poslacu ti jos jedan flet nije problem isto o svom trosku, nije hteo. Uglavnom kako da ja priznam nesto sto se razvlaci 10 dana, i kako da znam da nisam prevaren za 2 fleta koji su bili ispravni sa ispravnog telefona. I da naglasim kupac je hteo da mu spustim cenu za 2000, sto je van pameti jer je telefon i ovako dat ispod cene. Da je odma sutradan rekao kada je stigao vratio bi mu novac i sve. A ovako posle 10 dana nemam osnova jer kao sto sam rekao bio je po servisima, jer je i sam rekao da mu je botan sako displej i da oce da skine sa njega.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.