Guardian

Niš

Član od: 27.06.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kupatilo i oprema > Galanterija

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac je narucio Zidni stalak cetkica za zube pre vise od 2 meseca, jos uvek nije preuzeo i ako je porudzbina bila gotova i pre dogovorenog roka. Obavestavali smo ga vise od 5 puta u pocetku je odgovarao na poruke prvo mu je auto bio u kvaru posle se javio kao je popravljen i da dolazi a krenuo biciklom pa mu je bilo daleko da stigne i ako je unapred bio obavesten gde se nalazimo i da porudzbine ne nosimo po gradu. Dok je poslednjih nedelja samo citao poruke bez odgovora. Proizvode ne drzimo na lageru vec izradjujemo po narudzbini sa cim je kupac bio upoznat, i potvrdio da ce sigurno preuzeti svoju narudzbinu. Negativna kao vrata i veliki oprez drugim prodavcima da od ovog kupca traze uplatu unapred! ! !
Imao je priliku da proda stalak za cetkice kada sam pozvao jedno vece ali lenjivka je mrzelo da izadje iz kuce i ispesaci 50 metara. Pozdrav !

Nameštaj > Stolovi i stolice | Radni

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NIKAKO NE KUPUJTE I NE SARADJUJTE SA OVIM COVEKOM! Kupovao je od nas stolocu, stolicu smo zapokovanu poslali, on je vratio bez delova, blokirao uplatu, vratio bez srafova, uprljanu i sa iscepanim celofanom. Ocena 0! Klonite se ovakvih ljudi!
Zasluzujete i gore, posaljete pocepano i oguljeno. Imate srecu sto nismo komsije!

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Paziteeee seee mnogo ovog, decko me je navuko proso sam 35 km u jednom pravcu za telefon da bi mi reko kad sam stigo da je pokisao i da je nakvasio fon . .. zvao sam ga da pogledam telefon i takav da se uverim on nije pristao. . sta mu znaci sto ja imam trosak za put nije mi jasno . .. ALI JE DECKO BEZOBRAZAN I ZA SVAKO IZBEGAVNJE. .. ..
Ako ti je ,posle silnog smaranja i agresivnog i napinjanja resim da izadjem u susret,da bi mi na kraj na nos izaslo i da mi se natopi telefon zbog kise. Nemas ti za dzabe 7 negativnih....

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Futrole, maske i folije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio futrolicu za telefon, ostavio pogresan br telefona, javljeno mu da ode do poste i preuzme paket jer ce se vratiti, rekao nema problema preuzece, ponovo mu javljeno da preuzme, ovaj put procitao ali nista nije odgovorio, evo paket se sada vratio a ja placam duplu postarinu. Da napomenem da je komunikacija bila potpuno korektna, nista nije ukazivalo na to da nece preuzeti paket. https: //www. posta. rs/cir/alati/pracenje-posiljke. aspx? broj=PE061689181RS
Ja se stvarno izvinjavam ali sve je tacno sto je prodavac rekao. Ja sam bio u neko studentskoj guzvi nisam znao gde mi je dupe a gde glava. Nece se ponoviti vise!

Foto-aparati i kamere > Analogni foto-aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je poslao opremu koja nije u stanju kako je opisano i kako je garantovao. Neispravan aparat i objektiv uvaljan u pepeo ( pesak) neupotrebljiv. Prvo je prihvatio da ucestvuje u servisu , popravci i obecao da ce uplatiti novac. Nakon par sati rekao da ne prihvata reklamaciju i da je to rizik online trgovine. Odbio je i da vratim opremu. Rekao je da nece da mu vratim opremu a on meni moj novac I da mogu da ga ocenim negativno jer je los prodavac. Oprez. Ne preporucujem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.