Gumatic

Novi Sad

Član od: 13.06.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Styling i tuning

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kontaktirao sam osobu preko Kpa i dogovorio se da mi posalje privezak i covek mi rekao da salje sutra D expresom da bih ja posle 4 dana ga opet kontaktirao da pitam zasto mi privezak nije stigao(u pitanju je 35 km razdaljine izmedju njegovog i mog mesta) da bih dobio odgovor da je robu poslao i da ce mi za dva dana poslati broj posiljke da je pratim da bih ja njemu rekao da necu biti na adresi za dva dana. Prosla su i ta dva dana i nije mi poslao broj posiljke i niko od kurira dostavljača me nije nazvao da pitaju da li sam na adresi a oni to obavezno rade. .. .da bi na kraju covek poslao poruku da je roba poslata i vracena jer nisam bio na adresi sto ukazuje da roba verovatno nije ni poslata. Nema veze svi grese ali i priznaju gresku ali ovaj jeftini trik vredja moju inteligenciju i ovo je prvi put da nekom dam negativnu ocenu a nadam se i zadnji. Zato preporucujem da ne gubite vreme sa ovim prodavcem jer verovatno ima previse posla pa zaboravlja da posalje robu a jos hoce da preobrati stvari u svoju korist

Automobili | Delovi i alati > Auto | Ratkapne

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Umesto jednog stigo mi je drugi model

Automobili | Oprema > Styling i tuning

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

dobio sam ostecenu i lose sklopljenu sraf je pukao nakon 2 okretanja moze ispasti sa auta zamolio sam da zamenimo nakon cega je odbio i pokusava svaliti krivicu na mene . ja razumem da je on samo prodavac ali mora da vrati robu koja je felericna i da izadje museriji u susret.
Nije problem da se zameni fabrički loša roba (mnogo sam puta izlazio u susret kupcima),problem je zameniti robu koja je oštećena prilikom montaže. Ponudio sam rešenje problema ali je gospodin uvideo da mu izgleda ne treba ovaj proizvod pa je hteo da vrati. Ne preporučujem saradnju sa ovim članom KP-a.

Automobili | Oprema > Krovni nosači i koferi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kofer koji oglašavaju uopšte nije onaj koji stvarno isporučuju. Kofer iz oglasa Relax 320 ne postoji u programu proizvođača. Umesto njega ovaj prodavac isporučuje kofer Relax 300 manje zapremine i manje nosivosti. Na primedbu da proizvod ne odgovara oglasu, prodavac tvrdi da je prikazao originalnu fotografiju proizvoda (iako isporučeni proizvod ni po boji ne odgovara fotografiji) a da su tehničke karakteristike prepisane sa sajta proizvođača. Ponavljam, proizvod iz oglasa uopšte ne postoji u proizvodnom programu proizvođača i kao takav ne postoji ni na sajtu, a na samom proizvodu stoji nalepnica koja prikazuje tehničke karakteristike različite od onih navedenih u oglasu. Iako sam pre kupovine pitao da li se dobija račun i garancija, i dobio potvrdan odgovor, to uz kupljeni kofer nisam dobio. Za račun sam morao nekoliko puta da tražim da mi se naknadno pošalje i pored dva puta datih netačnih tvrdnji da je račun poslat, on je konačno poslat tek kada sam ga tražio treći put (sa datumom izdavanja računa koji je dve nedelje kasniji od datuma kada je tvrđeno da je račun poslat, izdat od firme Gumatic NS DOO, Novi Sad). I na samom računu koji je izdala njegova firma, navedeno je da mi je prodat drugi model kofera a ne ovaj koji je naveden u oglasu i to baš onaj model koji zaista odgovara karakteristikama kofera koji sam dobio a koje su lošije od karakteristika navedenih u oglasu. Tako je prodavac sam sebe demantovao u tvrdnjama da je prodao kofer koji odgovara oglasu. Prodavac odbija bilo kakav razgovor i ostaje pri tvrdnji da kofer ima tačno one karakeristike koje su navedene u oglasu (iako na samom koferu na nalepnici proizvođača stoje druge karakteristike i iako je u računu naveden drugi model kofera sa drugim karakteristikama) samo nudi da vrati novac ali da ja prvo vratim kofer. Ja sam to odbio jer s obzirom koliko je neistinitih podataka dao ne verujem da bih nakon slanja kofera ikada video novac. Zahtevao sam da prvo on meni vrati novac pa da ja njemu pošaljem kofer jer sam ja na poverenje i bez ustezanja izvršio kupovinu i plaćanje verujući njegovom oglasu koji se ispostavio kao netačan, te da je očigledno da se meni može verovati a njemu ne. On to nije prihvatio tako da je sve ostalo na tome da mi je po ceni skupljeg modela prodat model koji je lošijih karakteristika od navedenih u oglasu. Nemojte kupovati kod ovog prodavca. Spreman je da se kune u nešto što očigledno i proverljivo nije istina čak i ako sopstvenim pečatom i potpisom na računu potvrđuje da to nije istina.
Gospodin očigledno nije zadovoljan veličinom kofera.Pretpostavljam da je gospodin mislio da je kofer kao japanski kanister od 5 litara a da stane unutra 10. Svakom nezadovljom kupcu je vraćen novac...posle ponude da gospodin vrati kofer i da mu novac bude vraćen prestao je sa komunikacijom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.