gymaholic037

Kruševac

Član od: 30.05.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Netbukovi

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio sam laptop za koji smo se dogovorili da posalje u ponedeljak posto nije mogao u petak da posalje, da bi mi sad poslao poruku da ne moze da mi posalje laptop jer treba njegivom bratu. . KADA SAM MU REKAO DA TO NIJE OK I DA SMO SE DOGOVORILI ON JE BLOKIRAO KOMUNIKACIJU. . zato negativna ocena od mene. .

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Krajnje nekorektno ! !! Stigle su mi patike koje nisu ni blizu slikama niti opisu, cak su pukle na nekoliko mesta i razdvojile se od djona. slao sam slike prodavcu ali negira i ne zeli da odradimo povrat o mom trosku postarine. zaista nema smisla. zao mi ne ali , ovoje za negativnu ! !!
Patike sam mu prodao po ceni od 2000 dinara, nosene su veoma kratko vreme i stajale u kutiji,dok nisam odlucio da ih prodam. Tada sam ih slikao, i postavio 5 slika patika, slikanih iz razlicitih uglova,od napred,nazad i sa bocnih strana. Napisao sam u oglasu da su patike nosene,da imaju vidljive znake nosenja(kao i svaka patika, formira se prema nacinu gazenja,prema obliku noge i slicno), tj.kupio je polovne patike,a ne nove! Javio mi se kada je primio patike preko poruka i zahtevao da mu vratim novac nazad,a da ce on meni poslati patike. Sada,ja ne znam da li mu se patike nisu svidele,ili su mu bile male,ili je video povoljniju ponudu negde,ja ne znam niti zalazim u to. Nakon toga je postao veoma neprijatan, i poceo je da me vredja i preti. sto se mene tice ja sam svoj deo dogovora ispostovao, dobio je patike sa slika,platio 2000 dinara i to je to, opis koji je bio u oglasu je bio u skladu sa slikama koje su postavljene,niti sam bilo sta sakrio namerno niti bilo sta kako je on meni navodio,pored toga da sam prevarant,lazov i peder*ina...Ne predlazem saradnju sa ovim clanom, veoma je neprijatan i nekulturan.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.