hajabusa

Beograd

Član od: 30.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Usisivači i paročistači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Narucio sam usisivac. Cekao sam duze jer nije poslat na vreme. U oglasu je pisalo da je u oke stanju i da je kao ne koriscen. Stigao je polomljne na par mesta i pun prasine prljav. Tako da je ocena negativna.

Bela tehnika i kućni aparati > Šporeti, rerne i ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

OPREZ svrha ove ocene je da se buduci kupci paze ovakvih prodavaca jer ocigledno da nema granice dokle pojedinci mogu ici. Sve pocinje 21.10.2015 18:16h i nije zavrseno dodanas, nakon sklopljenog dogovora imenovani ne skida oglas vec ga drzi dalje na sajtu, sa obrazlozenjem da mu kurirske nece primiti paket, sam licno poyivam kurirske tako da mu 2 kurirske dolazena lokaciju, normalno isti je obavesten da da upakuje, i kurirska koja je prva sigla preuzima, a druga me poyiva da je paket preuyet, obyirom da nisam bio na licnom prijemu i kasno se vratio, ujutro zaticem paket koji prilikom pomeranja zvecka, sto sam poceo snimati a sam paket zapakovan ko burek, samo karton i najlon za lepljenje, a na ostatku od sporeta ostao sam okvir bez stakla, koje je i kod komande /kod dugmadi/i na vratima, istog trenutka imenovanog obavestavam, nasta me upucuje na kurirsku da se ja zalim, ja mu trazim da predmet vratim a on novac, na sta imenovani ne pristaje i nakon duzeg pozivanja i poruka posto je paket poslao na odgovornos njegovu prihvata da podelimo stetu, prihvatam jer od zlog duznika i kos slame vajda kad igrom slucaja zaboravio da posalje resetku, a ubacio pleh koji nije nikakav, njim je prekrivao dno peci koje je bilo osteceno, i konstatujem da jedno potapajuce dugme nije ispravno, al tu muka ne prestaje kad sam pito posle 5 dana sta je sa nov cem odgovara da nije dobio od kurira proverom po broju posiljke dobijam podatak da je novac upucen, ponovo posle 3 l 4 dana pozivam imenovanog i on nervozan odgovara da ce sad da uplati mada sam ponovo zvao kurirsku i proverio, i salje al ne dogovorenu, vec ga sad presli ovi u posti on dao dogovoreni iznos a oni SKINULI POSRARINU valjda misli da je otiso u crveni krst, sto prihvatam da mi posalje samo resetku al od tog nista. AKO IMATE ZIVACA TRGUJTE, . NE NASEDAJTE NA REKLAMU PERFEKNO SUPER STANJE.
druze svaka ti cast na ovome nista drugo nemam da kazem samo to a to sto hoces za dzabe pare novo treba sa tobom da povedu racuna sto se tice saradnje.nemoj nikada vise u yivotu da si me pozvao i to sto sam ti pola para vratio i to nisam trebao jer si takav kakav jesi cepidlaka.ya tebe nemam vise ni djubre a ne rernu.pozdrav i srecno ti bilo u daljoij kupovini

Dvorište i bašta > Kosilice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Kao sto vidim ja i ostali koji kupujemotreba da OBRATIMO paznju na ocene. Ista pricao kao kod ostalih, nije kao nova a u opisu je naveo da mu cudno motor radi, kada sam dobio nisam mogao ni da upalim da cujem to"cudno" jer ga je vec otvaraoanije ni mogao da startuje jer se kais za prenos utpio u plastiku i isekao sasiju.
nije bas tako ja sam rekao da kosacica nije dobra sto se motora tice i da je motor neispravan da li treba da se vinkluje ili ne rekao sam gospodinu da neznam jer nisam majstor i ne servisiram to.da je totalno ispravna nebi kostala 2500din koliko je platio jer ovaj tip kosacice bosch rotak 43 kosta nova preko 30000din a to sto svi misle da kupe nesto novo za dzabe pare nismop mi krivi u opisu tacno pise da nesto nije u recdu sa motorom a ja je rasturao nisam jer nisam majstor
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.