handmade_taburici

Beograd

Član od: 24.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Parfemi | Ženski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikad nikome nisam dao negativnu ocenu, od 2008. god sam clan. Ovaj 'gospodin' je zasluzio 10 negativnih! !! I zelim da podelim svoje iskustvo sa ljudima koji zele da kupe proizvod od ovog coveka! ! Naime u njegovim pozitivnim ocenama stoji i jedna moja pozitivna od pre par merseci kad sam od doticnoga kupio parfem sa kojim sam bio zadovoljan, vodeci se tom logikom da cu ponovo biti zadovoljan, porucio sam zeni i sebi parfem. Doticni mi je poslao pogresan zenski parfem uz obrazlozenje kako je to taj isti parfem samo u drugom pakovanju! ! Sto znaci da doticni zeli da naglasi kako sam ja primitivan i zeli da me napravi budalom! Uz moje insistiranje da zanm da postoje postoje dva razlicita parfema Carolina Herrera Ch i da mi je poslao pogresni jer pre nego sto mi je posalo pakert tacno naglasio da mi posalje taj koji zelim, doticni mi uporno odgovara da je posalo pravi. Muski Blgari koji je stigao u paketu ima istu notu kao i taj zenski. KATASTROFA Gospodin je svestan, ne javlja se na tel. i ne odgovara na sms. Poslao mi je samo poruku preko KP da je to to i citiram! ! 'Sta vi ocekujete za 12e! ' Poklonio sam doticnom 3300din jer su mi stigli pogresni parfemi. Ja ne zelim da na sebi nosim nesto sto mi ne prija pa makar to bilo i 12e. Ako neko zeli da se konsultuje sa mnom, moze me kontaktirati preko Kp.
ima nas raznih...ne znam sta bih rekao za ovog clana sem da nije u pravu i to je to,imam na limundu preko 250 pozitivnih i ovde 20 pozitivnih sad se njemu bas naslo da je parfem katastrofa...hahaa mislim sta reci ko je kupio zna kakav je i to je to.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.