HandMade

Veliko Gradište

Član od: 27.11.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac mi je od starta bio sumnjiv, rekao je da možemo da se čujemo samo preko kp poruka ali dobro to sam prihvatio i to je ok. Poslao mi je bateriju za koju je rekao da je odlična i da garantuje za njenu ispravnost takodje mi je rekao da imam garanciju 30 dana ako mi baterija ne odgovara. Posle 4 dana korišćenja sam mu javio da baterija ne drži dobro tj da čim izadjem napolje na hladnom ona spadne sa 70 na 3 % i od tada se više ne javla tj ne odgovara na poruke. Bio sam spreman da platim poštarinu i da mu bateriju vratim medjutim on ne želi da odgovori na poruke. Neozbiljan, nekorektan prodavac , pokušajte da ga zaobidjete!
Ne slazem se sa doticnim. Baterija je 100% ispravna, sam je rekao da je promenio vec 5 baterija sto novih sto polovnih i da uvek ima isti problem. Tako da sa njegovim telefonom nesto nije u redu a ne sa baterijom. Takodje smatram da Samsung Galaxy S6 Edge Plus uz prosecno koriscenje ne moze da izdrzi vise od 1 dan , a uz aktivno i da ne pricam . Kupio sam nov takav pre par godina i nije mi baterija trajala vise od dana nikada a cesto se desavalo da ga punim 2 puta dnevno.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pogresnu plocu poslao
Covek narucio pogresnu plocu i dao mi negativnu. Imam prepisku i slike koje mi je dostavio da se ploca koja mu je poslata ne slaze sa njegovim laptopom . Naime narucio od mene maticnu plocu za acer Travelmate 5520 koja mu je i poslata kako smo se dogovorili. Ali njegov laptop uopste nije taj model na kraju se tako ispostavilo. nije moja krivica sto sto on nije citao i gledao sta narucuje. plus mu je cena korigovana. Na kraju hoce da mi vrati da ja platim postarine a greska njegova. Smatram da ocena nije zasluzena . I molim sve moje buduce kupce da Pre kupovine dobro provere da li im deo ili artikal odgovara jer ja ne znam sta imate kuci i sta vam odgovara ili ne. Jednostavno vidite po naslovu oglasa da su u pitanju delovi za Acer TravelMate 5520 5520g . Covek je usao u oglas i pitao da li imam plocu, posaljite na te i te podatke, ploca poslata , dobih negativnu jer mu ne odgovara nesto sto je sam porucio. Pritom ja da snosim troskove zbog njegove greske .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.