Hariko

Tutin

Član od: 13.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sto se tice ovog prodavca sve je bilo ok dok nije stiglo kuciste lap-topa i dok nisam malo bolje pogledo da su tri rupe na desnoj strani bez cela za srafove, platio sam kuciste 35e plus postarinu posto je receno da je u perfekt stanju, polovno jesam kupio ali nije trebalo da bude osteceno, ovako donji deo kucista je otisao na popravku i varenje plastike da bi mogao da se ucvrsti sa gornjom plastikom. Nije mogao da nadoknadi 30-40 posto opravke tog njegovog dela a to je 500-600 din nego ako budem kupio i kuler od njega da ce da mi spusti pet eura-to je realno ucena i neozbiljnost, precutao je za to jer u je serviser rekao da je nebitno da ce to da drze zabice. .. ako je vec video i znao trebo je da kaze ili posle toga kada sam mu se obratio da umanji sumu ili vrati novac a ja njemu kuciste! ja imam slomljeno i trazio sam dobro kuciste i preplatio sam polovno kuciste jeste ali je trebalo da bude bez ostecenja a ne sa ostecenjem! !! Za ovog prodavca negativna i Ne-preporuka za saradnju! Ovaj sajt je namenjen za kupovinu na nevidjeno ali covek treba da stoji iza svoje reci i kupac i prodavac! prema tome sve se kaze kako jeste pa covek odluci dali ce da kupi ili nece!
Covek je kao sto vidite ispisao roman o sitnoj gresci, a na telefon prica satima i sve sam se trudio da ipanem korektan kuciste je fabricki nemogoguce skinuti a da se to ne desi, ustvari to je sitna stvar, kao sto mi je rekao serviser kojem sam platio 600 din da mi skine kuciste, da je prosto puno laptopova kojima je to mana i to je velicine 0,5mm. Covek je stvarno cepidlaka, dao sam mu kompletno kuciste sa kameroicom,zvucnicima , sarkama i elektrikom, sto sam mogao da prodam samo sarke za 15e a da nepricam za gore navedeno. Kuciste je u perfektnom stanju, i samo zbog ovog clana sam u gubitku, jer imao ponudu uz malu doplatu da kupim dobar komp. Svako ima svoje argumente, ali sa ovim clanom izbegavati saradnju
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.