haxx

Novi Pazar

Član od: 23.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon kupljen sa razbijenim ekranom, gde je receno da je ploca ispravna. Da nije nosen kod majstora. Niti je ploca ispravna niti je tacno da nije nosen. Otvarao ga je neki kasapin, pokidao konektore, izlepio super lepkom. Ovaj telefon garantovano nije bio ispravan ni pre pada, jer su pokidani konektori koaksijalnih kablova, a to prvi put vidim. Neispravan je i konektor ekrana, tj tac ne funkcionise, a problem je na ploci. Ponudjeno je da se telefon vrati po otkupnoj ceni, a da ja snosim troskove postarine, prodavac ne prihvata. I to je sigurno zato sto zna sta je prodao, i da ce tesko naci jos nekog kome ce uvaliti potpuno neispravan telefon.
lepo pisalo na oglasu da je telefon razbijen i lcd slomljen do tog trenutka pre nego sto je razbijen telefon normalno radio,rekao sam mu da je ploca ispravna jer pali vidi se da svetli display i to je to,ja sam ga kupio polovnog u servis i neznam sta je pre radjeno na telefonu,niti sam mu garantovao niti moze da se garantuje za razbijen telefon plus sam mu spustio cenu ,on je cackao telefon otvarao ga i posle hoce da vrati kao ne radi ploca,nisam ga nosio u servis kao sto kaze,ne preporucujem saradnju sa ovim clanom nikako jer vec ima tri negativne ocene i ovo sto je napisao je sve netacno,toliko od mene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.