Hi biznis

Beograd | Zemun

Član od: 10.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Helanke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Umesto helanke poslato mi je radio zaljubljen i izgubljen prodavac.
Do greške je došlo al ne mojom greškom i biće ispravljena. Hvala na oceni .

Uređenje kuće > Lusteri, visilice i plafonjere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je gomilu gvozdja umesto plafonjerke, rekao je ispravice ali kad nadje plafonjerke, ja sam mu vratila gvozdje i rekla da se stavi odkup 1000 din ali post express je napravio gresku i nije naplatio otkup. Kada sam ga pozvala rekao je da ce uplatiti ali nije . A plafonjerke je poslao bez predhodne najave 2 nedelje kasnije kada sam ja vec kupila nove. Ne saradjivati ni pod tackom razno .
Sin je trebalo da posalje plafonjerke ali je uzeo poresnu kutiju i doslo je do greske ali nikako nije namerno uradjeno tako nesto a i nije tacno da je posle dve nedelje poslao odgovarajucu kutiju i prethodno vas je pozvao i objasnio o cemu se radi i navodnos te ga razumeli zasto ov agnevn aocena ? ziv covek pogresi i prizna gresku onaj drugi ni jedno ni drugo. VAMA NA CAST GOSPODJO !

Bela tehnika i kućni aparati > Usisivači i paročistači | Delovi i oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek porucio pa odustao. Napravio cak dve porudzbine. Ne bi mu dao negativnu ocenu ali sam se na ovaj korak odlucio jer me je blokirao. .. neozbiljno
Poruci sam tri kese na KP, kurir donosi dve posiljke od istog posiljaoca sto me je navelp da pomislim jer znam sta sam porucio. I normalno je da sam odbio prijem posiljke. Nakon toga mi dolazi poruka stici ce dva paketa vi jedan preuzmite a drugi nemojte ? Sta opet pomisliti ? Hvala za ocenu, pozdrav.

Bela tehnika i kućni aparati > Mašine za šivenje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

COVEK POSLAO MASINU U OGLASU STOJI ISPRAVNA U MASINI FALI DEO KOJI JE BITAN ZA RAD MASINE NEDOSTATAK KONSTATOVAN KOD MAJSTORA PRAVDA SE GARANCIJOM OD 7 DANA A LEPO STOJI ISPRAVNO AKO JE NESTO ISPRAVNO ONDA SE TAKO I PRODAJE CLAN ZA IZBEGAVANJE
U telefonskom razgovoru sam gospodinu rekao da se ne bavi sivenjem i da jedino sto znam oko masina za sivenje je da li radi igla i kako se cuje u radu. Da ne znam kako i da li vezuje gornji i donji konac. Poslao sam masinu po dogovoru a gospodin se javlja posle 10 - 11 dana i masina ne radi ? Sta bi ste vi pomislili ?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.