Hilloste-Prodajem Razno Roba S

Beograd

Član od: 05.10.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Menjao sam se sa članom za laptop. Kada sam stigao kući uključio sam punjač u struju i eksplodirao je. Sada mi se ne javlja. Moja preporuka je da se držite podalje od ovog člana.
Jestam menjao sam skoro tri cetiri dana e sad ovako za si rec odgovor tacno ocima ja I tebe licno bila je isprava 6.mesec dana radio kompjuter normalno Laptop i punjac sve je okay ali medjutim se ja Sam posalo preko viber sve pokazujem proverio za snimio prikljuci laptop i ubaceno punjac radi sve normalno sto se videli Moze dogovoreno bez doplati e sad krenuo sam autobus 22.sep.2022 oko 17:22 tacno vreme bili smo Sava center staniti menjao sam sve okay jer ovaj Mali decije od 16god odem kuci odmah prikljuci laptop posle Malo kasnije 19:55 zvao mi je Bude meni krivo Ali znao sam necu za dam nikad ja sam blokiraj kupujemprodajem i viber necu za slucam nikad necu za zove sve sto znam licno njena pokvareno jer ovaj decije ili dete 16god kao LIK pokvareno bude meni krivo imamo ostalo preko Viber sacuvaj podatke istorija da znam Molimo vas direktore ovaj zabranjeno maloletna decije od 16god preko kp Klonite naloga kp clanovi
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.