HITECSHOPRS1 064/274-6557

Beograd

Član od: 26.05.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Sijalice | LED, diode i trake

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte ove sijalice. Jedna je crkla posle samo jednog dana, a druga sledeci dan. . Prodavac od tad ne odgovara na poruke! !! Ne treba da vrati ni novac, a ni da salje nove, ali da ne dodjete u situaciju kao ja, bolje pazite sta i od koga narucujete
Aleksandar je od onih kupaca za koji nije cuo za mobilni telefon i da me prevashodno pozove i kaze da ima reklamaciju nego samo posalje poruku i to je to.Bio sam na godisnjem odmoru i nisam video poruku ,Naravno resili bi sa zamenom sijalica nikakv problem ali posto je vec dao negativnu ocenu bez ikakvog dogovora samnom u vezi reklamacije sada neka ih baci u kantu.

Elektronika i komponente > Interfoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

U OGLASU PISE JE PISALO: "Dobijate zvono kao unutrasnju jedinicu. " Kada sam dobio paket, nije bilo navedenog zvona u sadrzaju, tj zvono je falilo u paketu, ostatak paketa je ok. Nakon sto sam obavestio prodavca o tome, isti je odmah obrisao iz oglasa tu recenicu, a ja ostah bez zvona : )
Lepo je kupcu receno u samom razgovoru da ne ide dopunsko zvono jer u samom paketu i nema mesta za tako nesto.Pri cemu je on kazao da je negde na youtubu video negde da ide ali u ovom wifi zvonu lepo receno kao i na svim slikama ne postoji unutrsnje zvono.Ali vidim da je coveku bas drago da deli negativne ocene i nadam se da se sada bas oseca predobro.

Audio > Slušalice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lik mi poslao kineski lažnjak, kojem jedna slušalica jedva radi, da bi to rekao tek u porukama, nakon što mi je iste poslao. Onda me zvao na telefon da me ubeđuje kako nigde nije pisalo da je original. Topla preporuka za izbegavanje u širokom luku, ako volite svoj novac.
Ja stvarno ne razumem coveka koji je sleteo sa planete Kreptomanijum gde sam ga ja licno nazvao i ponudio mu druge bolje slusalice ali ne njemu je sladje da oceni nekog negativnom ocenom to mu je u krvi.Da je on ocekivao slusalice Sony od 1000 dinara da budu original plus sto na mom oglasu i nigde ne pise original.Ali sluske rade sto je naj bolja stvar i on da negativnu ocenu mislim katastrofa od coveka.A izgleda da je toliko bedan da pri kupovini necega ne sme da potrosi ni jedan dinar kredita da pozove i pita sve sta ga zanima nego samo posalje poruku sa adresom da mu se posalje. Defenitivno oval lik ne zna da su Sonijeve nove slusalice ORIGINAL oko 10000 dinara. A moje sve ocene govore o kakvom se prodavcu radi. Sta reci KATASTROFA. Izbegavajte ovog clana za saradnju jer ce te isto proci kao i ja
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.