HOME SHOP

Subotica

Član od: 01.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Igračke i igre > Igračke za dvorište

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sram i sramota! !! ! Bezobrazni, neljubazni, naplatili vise postarine jos krece da se svadja kad me nazvala! !! Motor 1800 dinara plus postarina 544 dinara naplaceno 2450! !! Nikakva komunikacija bezobrazluk!
Gospodjo Mirjana. Kao prvo ,vi ste platili onoliku cenu motora koliko je bila navedena.Izmedju ostalog cena motora je bila najpovoljnija na celom KP. A drugo .Ostalu razliku ste platili cenu dostave BRZOJ POŠTI BEXU. NE ZNAM ŠTA OČEKUJETE NA OVU DANAŠNJU CENU GORIVA OD 206 din da vam dostavljaju paket za 200 din. Uostalom sve bilo navedeno na Slipu koji ste dobili od BEXa.Koliko je cena robe a kolika je cena dostave.Nama je stvarno žao što se ne može više dostaviti paket za 200 din.na ovu cenu goriva. Svako dobro gospodji Mirjani i savetujemo joj da bude malo više pozitivna u životu.A manje ogorčena na druge ljude.Svako dobro

Uređenje kuće > Sredstva za održavanje

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dno dna! ! Poslali pogresan proizvod zvala sam ih da im vratim paket i rekli su da pošaljemo nazad , da onda gospoda ne bi preuzela paket i ja njihovu gresku i pišljivu krpu plaćam 1000 dinara ! ! SRAMOTA ! !
Gospodja je trazila krpu smo joj poslali.I rekli smo joj da vrati.Ona kaze da je krpu vratila.Al nama paket uopste nije dosao nazad. Jer nas niko nije kontaktirao za 7 dana o posiljci.Po kojoj je ona brzoj posti poslala samo ona zna. Ne vidimo razlog da ne preuzmemo nesto sto je nase.I jos smo joj rekli da na cenu proizvoda doda troskove prve dostave.I gospodja se od tada nije javila da nam kaze po kome je ona poslala.Jer nas niko nije kontaktirao od brze poste. Ako zelite da vam posaljemo 1000 din po POST NETU JAVITE SE.KRPU NE MORATE NI VRACATI.NASU REPUTACIJU NE ZELIMO DA KVARIMO ZBOG 1000 DIN Samo gospodja nek objasni po kojoj brzoj posti je poslala. Svako dobro gospodji želimo.

Igračke i igre > Dečji šatori i kućice

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucila sam jednu boju, a dobila drugu. Hteli su kao da zamene kad sam rekla da ne treba sad da menjamo, ni u jednom trenutko nisu rekli da se izvinjavaju. Mislim da vise ne bih imala poverenja da narucim kod njih.
Poštovana GORDANA kad več pišete NEGATIVAN KOMENTAR,onda napišite kako je bilo. Jeste,greskom je poslata DRUGA BOJA KUĆICE.Ko radi taj i greši. Gospodja GORDANA se javila i rekla je da smo joj poslali ZELENU UMESTO ROZU.I PONUDILI SMO JOJ DA O NAŠEM TROŠKU JOJ ZAMENIMO ISTU.A NJENO OBRAZLOŽENKE JE BILO.JA SAM JE VEĆ SASTAVILA.NEKA OSTANE. Mi zaista ne razumemo čemu taj negativan stav.Ako ste ne zadovoljni u životu.Ne morate da napokostite drugom.Tako što ćete dati negativnu ocenu.Ako i dajete.Onda obrazložite i recite sve kako je bilo. Svako dobro gospodji GORDANI.I preporučujemo vam da manje budete NEGATIVNI u životu i više tolerancije i malo veseliji pogled na život.

Igračke i igre > Društvene igre

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodajenesto stonema, cekao sam 2 meseca, obecao jecak j rekao da je poslao sto, za izbegavanje, neprofesionalan, poslao sam mu vise poruka sto se moze proveriti, ne odgovara, akonesto nema nesme da obmanjuje kupce
Gospodinu ocigledno nije jasno ako nesto se KAZE DA NEMA.Ne moze stvoriti.I ako nesto NEMA ne moze se poslati.Ocigledno je gospodin Oliver ne dokazan.Al boze.Kako se kaze STO LJUDI STO CUDI.Ne moze se svakom udovoljiti.Pozzz za gospodina OLIVERA.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.