horvat damir

Sombor

Član od: 30.11.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Usluge | Poslovanje > Izrada reklamnog materijala

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NEGATIVNA KAO SOLITER Javio se u vezi izrade vizit kartica trebalo mu je nesto u vezi klima polsao sam mu 4 predloga na email odabrao je jednu pripramu sa odredjenim izmenama koje sam mu polsao da proveri potvrdio je da je to to i trazio je 1000 komada da se odradi odradio sam i rekao mu da pusti adresu radi slanja vez 5dana ga zovem ne javlja se. .. .posle 5 dana se javi i kaze ja sam ti trazio samo pripremu, skupa ti je sama vizit kartica i kao nema animacija na vizit kartici on ocekuje da vizit kartica ima u sebi neki strip o tome sto on radi. Znaci idemo ovako ako te ne zanima oglas, ne javljas se, ako neces nesto da radis ne kazes pustaj pa plse skupo i neprofesionalno mogao sam i ja tako da odradim. .. Javljas se na oglas ako te nesto zanima, interesuje i ako hoces nesto kupiti nista 4. U minusu sam 2500 dinara pri samoj izradi vizit kartica imam para ne radi se o tome ali mi je sladje sad mu dat negativnu ocenu zbog ovoga i da sam 100e u minusu ziv mi bio i toliko ti ostavili na gro. . ljubi te brat
Covek se ubi objasnjavajuci,Sav se upljuva.Jednostavno sam coveka pitao za cenu vizit karti a on je bez moje dozvole i saglasnosti odstampao vizit karte sa pogresnim brojem tel koji je uzeo sa oglasa i zvao me da su gotove vizit karte,a sve u svrhu prodaje vizit karti,ljudi izbegavajte ovog lika koji je izbrisao nalog sa negativnim ocenama i otvorio novi nalog u maju 2020 god. Nakraju je sam priznao da mi je dao negativnu jer mu je sladje deliti negativne.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.