HotspotMax

Beograd | Novi Bg.

Član od: 26.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Objektivi, sočiva i durbini

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju sa ovim prodavcem. Javio sam se na oglas gde je cena bila 40e, platio sam tu istu cenu da bi on u medjuvremenu povecao na 60e, pa je za mene kao samo ponuda 40e. Izricito sam pitao da li objektiv ima mana, receno je da nema, a nova verzija oglasa pise i vidite top stanje. Samo kod njega to bez mana podrazumeva da vi ne pregledate dobro objektiv i ne uocite sa lampom tonu prasine i ogrebotine na staklu. Onda je sutradan dosao sa ponudom da mu doplatim za drugi objektiv isti takav, iako je ovaj bez mane, ne razumem kako moze objektiv bez mane imati i skuplju varijantu? Plus da platim jos 2 postarine i sve o mom trosku. Jos jednom pazljivo sa ovim prodavcem i sve i jedan detalj trazite da vidite i da proverite jer sama rec ne znaci puno za njega.
Kupac ne govori istinu izvrce pricu . U ponudi su bila 3 ista objektiva vrednosti 40e 60e i 80e. u zavisnosti od stanja ali niti jedan sa skrivenim manama , veoma mnogo prasine i ogrebanim staklima . U oglasu na 40e nigde nije stajalo da je top stanje vec samo objektiv te je u cenkanju kupac izvukao zonericu i kutijicu za objektiv. Kako smo dogovorili kupoprodaju oglas je izmenjen. Kupcu je poslat cist , uredan i objektiv bez ogrebanih stakala sto je dokumentovano fotografijama. Nakon sto je primio paket u NS kupac javio sa pricom da objektiv ima ostecenja stakla i puno prasine prilozio slike u mraku osvetljene lampom. I ako je objekitv 32god star znaci nije nov, koristen je i ako za promenu prstena sa seriskim brojem potrebno 30secundi i ako postoji mogucnost da je kupac slikao drugi osteceni objekitv a samo zamenio prsten pitao sam kupca sta zeli i cime bi bio zadovoljan . Kupac je insistirao da mu posaljem zamenski objektiv i kad se on uveri da je dobar onda ce on kao vratiti reklamirani. Kupac je takodje odbio da vrati reklamirani objekitv i da mu se vrate pare. Kupac je odbio da prvo vrati objektiv jer cu ga ja prevariti i odlucio da zadrzi objektiv ali da meni nanese stetu negativnom ocenom kako je rekao. Ja sam ponudio da mu posaljem sva tri koja imam da izabere sto on nije prihvatio. Jasno je da je Cilj kupca od starta bio je da za 40e dobije objektiv koji vredi 80e i da mi se nanese steta. Godinama prodajem kvalitetnu opremu samo na KP imam 370 prezadovoljnih kupaca i nikada do sad nije bilo problema ni za mnogo vece novce . Na zalost pored sve zelje i volje nisam uspeo da postignem dogovor sa kupcem .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.